revista teatrului national radiofonic editia 3 18_24 noiembrie

Teatrul Naţional Radiofonic vă invită luni 18 noiembrie 2013, de la ora 11, la clubul Ramada-Majestic de pe Calea Victoriei din Bucureşti, unde are loc audiţia cu public a premierei radiofonice cu piesa Belvedere de Ana-Maria Bamberger.

belvedere premiera auditie majestic

Născută la Bucureşti în 1966, Ana-Maria Bamberger este medic la Hamburg, în Germania. ana-maria bambergerPiesele sale de teatru au fost montate pe mai multe meridiane, în ţări precum Germania, Anglia, Cehia, Serbia, Bulgaria sau Statele Unite ale Americii. Varianta radiofonică a piesei sale Portretul Doamnei T., cu Olga Tudorache şi Marius Bodochi, a obţinut Premiul UNITER pentru cel mai bun spectacol radiofonic al anului 2006.

Belvedere este un text dramatic care se distinge printr-o structură ciclică, prin echilibrul între accentele comice şi cugetările filosofice.

Colega noastră, Domnica Ţundrea, redactor şi coordonator de proiect, este de părere că jocul sclipitor şi captivant între realitate, iluzie şi imaginaţie e menit să conducă pe ascultător la o participare activă, vie.

siglA RTNRAlte detalii despre premieră, recomandări din programul Teatrului Națonal Radiofonic, în ediția de astăzi, 16 noiembrie 2013, a Revistei Teatrului Național Radiofonic, realizată de Costin Manoliu.

Accesați secțiunea Teatrul Național Radiofonic a site-ului, pagina Revista Teatrului Național Radiofonic.

Vezi și: NOU: Revista Teatrului Național Radiofonic în format multimedia

costintuchilaREVISTA TNRana maria bamberger,aristofan,aristofan la tnr,belvedere,broaștele de aristofan,crisitna munteanu,dionysos,dumitru capoianu,florian pititș,gustave dore gravuri infernul de dante,horațiu mălăele,psihiatrie si teatru,sacha lichy,soldațelul de plumb,teatru antic,toma caragiu
Teatrul Naţional Radiofonic vă invită luni 18 noiembrie 2013, de la ora 11, la clubul Ramada-Majestic de pe Calea Victoriei din Bucureşti, unde are loc audiţia cu public a premierei radiofonice cu piesa Belvedere de Ana-Maria Bamberger. Născută la Bucureşti în 1966, Ana-Maria Bamberger este medic la Hamburg, în Germania. Piesele sale de teatru au...