programul teatrului radiofonic 23_29 iunie 2014

Invitație la Majestic

Luni, 23 iunie, de la ora 11.00, la Clubul Ramada Majestic din București, va avea loc o Evocare Irina Petrescu și audiția cu public a spectacolului Jocul cu fantasme, monolog dramatic de Cristian Munteanu, înregistrare din anul 1996, în regia lui Adrian Pintea și interpretarea Irinei Petrescu, actrița căreia Revista Teatrală Radio și Teatrul Național Radiofonic și îi dedică luna iunie, prin programarea unor montări memorabile în care a jucat.

evocare irina petrescu auditie majestic

Invitația la Majestic, lansată de Costin Tuchilă, coordonatorul acestui proiect, oferă prilejul celor interesați să reasculte un spectacol realizat de cei trei regretați creatori de teatru: actrița Irina Petrescu, regizorul și scriitorul Cristian Munteanu, actorul și regizorul Adrian Pintea.

medalion irina petrescu Irina Petrescu

Monologul dramatic Jocul cu fantasme de Cristian Munteanu va putea ajunge însă, pe calea undelor, la toți ascultătorii Postului Radio România Cultural, duminică, 29 iunie, de la ora 14.00. Regia de studio: Gheorghe Pufulete. Regia muzicală: Simona Tudor. Regia tehnică: ing. Luiza Mateescu.

Jocul cu fantasme de Cristian Munteanu – fragment

Alte recomandări din programul Teatrului Național Radiofonic, fragmente audio-video din spectacole, în noua ediție a Revistei Teatrului Național Radiofonic. Realizator: Magda Duțu.

Pentru noua ediție multimedia, a treizecea și una, a RTNR, accesați pagina Teatrul Național Radiofonic, secțiunea Revista Teatrului Național Radiofonic.

revista teatrului national radiofonic multimedia

siglA RTNRRevista Teatrului Național Radiofonic este singura emisiune publicistică de actualitate teatrală, cu rol informativ şi de promovare a producţiilor Teatrului Naţional Radiofonic şi a evenimentelor teatrale în care este implicată Redacţia Teatru.

Pe acest site găsiți informații la zi, comentarii, cronici de teatru radiofonic, sinteze referitoare la istoria teatrului la microfon, emisiuni de teatru și fragmente audio-video din spectacole radiofonice.

Vezi: arhiva Revistei Teatrului Național Radiofonic

costintuchilaREVISTA TNRactriță,aureliu busuioc,cristian munteanu,fantasme,florin zamfirescu,irina petrescu,joc,leonard popovici,liftul de dumitru solomon,mari spectacole,mihai zirra,mircea constantinescu,monolg,program teatru radiofonic,toma caragiu

Invitație la Majestic Luni, 23 iunie, de la ora 11.00, la Clubul Ramada Majestic din București, va avea loc o Evocare Irina Petrescu și audiția cu public a spectacolului Jocul cu fantasme, monolog dramatic de Cristian Munteanu, înregistrare din anul 1996, în regia lui Adrian Pintea și interpretarea Irinei Petrescu, actrița căreia Revista...