program teatru radiofonic 22_28 septembrie 2014

Luni, 22 septembrie 2014, de la ora 11.00, la Clubul Ramada-Majestic din Bucureşti, va avea loc o Evocare Ştefan Iordache.

stefan_Iordache

Costin Tuchilă, coordonatorul proiectului, ne oferă detalii despre acest eveniment teatral.

Şi înregistrările pregătite pentru perioada 22–28 septembrie, în seria „Mari spectacole”, difuzate în fiecare noapte, începând cu ora 0.30, la Radio România Cultural, îl au în prim-plan pe regretatul Ştefan Iordache.

Alte recomandări din programul Teatrului Național Radiofonic în perioada 22–28 septembrie 2014, fragmente audio-video din spectacole, în noua ediție a Revistei Teatrului Național Radiofonic. Realizator: Magda Duțu. 

Pentru noua ediție multimedia, a treizecea și patra, a RTNR, accesați pagina Teatrul Național Radiofonic, secțiunea Revista Teatrului Național Radiofonic.

revista teatrului national radiofonic multimedia

siglA RTNRRevista Teatrului Național Radiofonic este singura emisiune publicistică de actualitate teatrală, cu rol informativ şi de promovare a producţiilor Teatrului Naţional Radiofonic şi a evenimentelor teatrale în care este implicată Redacţia Teatru.

Pe acest site găsiți informații la zi, comentarii, cronici de teatru radiofonic, sinteze referitoare la istoria teatrului la microfon, emisiuni de teatru și fragmente audio-video din spectacole radiofonice.

Vezi: arhiva Revistei Teatrului Național Radiofonic

Reamintim că Revista Teatrală Radio a dedicat luna septembrie 2014 actorului ȘTEFAN IORDACHE 

(3 februarie 1941–14 septembrie 2008)

stefan iordache revista teatrala radio septembrie 2014

Vezi: Ștefan Iordache la rubrica Remember de Annie Muscă 

Ștefan Iordache în „Prinţul negru” de Iris Murdoch, la TVR 2

Între Mitică, prinţul mahalalei şi Hamlet, prinţul Danemarcei de Răzvana Niță

Luna septembrie 2014, dedicată actorului Ștefan Iordache de Costin Tuchilă

Marele Premiu Ștefan Iordache la cea de a 17-a Gală HOP – de Doina Papp

Ștefan Iordache în „Amphitryo” de Plaut – de Pușa Roth

Ștefan Iordache în „Neînțelegerea” de Albert Camus

Evocare Ștefan Iordache la Majestic – de Costin Tuchilă

costintuchilaREVISTA TNRmagda duțu,neintelegerea,revista teatrului național radiofonic,sechestratii din alton,ștefan iordache
Luni, 22 septembrie 2014, de la ora 11.00, la Clubul Ramada-Majestic din Bucureşti, va avea loc o Evocare Ştefan Iordache. Costin Tuchilă, coordonatorul proiectului, ne oferă detalii despre acest eveniment teatral. http://youtu.be/hEn3glo-gA4 Şi înregistrările pregătite pentru perioada 22–28 septembrie, în seria „Mari spectacole”, difuzate în fiecare noapte, începând cu ora 0.30, la...