program teatrul national radiofonic 19_26 octombrie 2014

Premiera săptămânii

ultimul pact de oana maria cajal premiera tnr

La Radio România Cultural, duminică, 19 octombrie, de la ora 19.00, este programat spectacolul radiofonic în premieră Ultimul pact de Oana Maria Cajal. În ediția trecută a RTNR, aţi putut asculta un amplu material despre această nouă montare, semnat de colega mea, Domnica Ţundrea, redactorul și coordonatorul proiectului. Luni, 13 octombrie 2014, la Clubul Ramada-Majestic de pe Calea Victoriei din Bucureşti, a avut loc audiţia, în avanpremieră, a spectacolului, în prezenţa autoarei, a echipei de realizatori şi a publicului de specialitate.

Vă invităm să ascultaţi  momente din discuţiile purtate după audiţie: 

Eveniment teatral: Festivalul Naţional de Teatru, ediţia 2014 – Secţiunea on air

fnt on air

În perioada 24 octombrie–2 noiembrie 2014, Radio Romania Cultural şi Teatrul Naţional Radiofonic participă, pentru a şasea oară,  la Festivalul Naţional de Teatru, Secţiunea on air. În această perioadă, pe toate frecvenţele din ţară ale postului, veţi putea asculta spectacole de referinţă din Fonoteca de Aur, semnate de regizori de marcă prezenţi la acest grandios eveniment. Tompa Gábor, Felix Alexa, Claudiu Goga, Alexandru Dabija şi Alina Nelega sunt creatorii ale căror producţii radiofonice vor putea fi ascultate,  în zilele care urmează. Din acest flux nu vor lipsi, desigur, spectacole în  a căror distribuţie îl veţi regăsi pe  Radu Beligan, prezent la Festivalul Naţional de Teatru, la secţiunea Maeştri.

Alte recomandări din programul Teatrului Național Radiofonic în perioada 19–26 octombrie 2014, fragmente audio-video din spectacole, în noua ediție a Revistei Teatrului Național Radiofonic. Realizator: Irina Soare. 

Pentru noua ediție multimedia, a treizecea și opta, a RTNR, accesați pagina Teatrul Național Radiofonic, secțiunea Revista Teatrului Național Radiofonic 2.

Edițiile anterioare ale Revistei Teatrului Național Radiofonic, din perioada 4 noiembrie 2013–28 septembrie 2014, pot fi citite în pagina Teatrul Național Radiofonic, secțiunea Revista Teatrului Național Radiofonic.

revista teatrului national radiofonic multimedia

siglA RTNRRevista Teatrului Național Radiofonic este singura emisiune publicistică de actualitate teatrală, cu rol informativ şi de promovare a producţiilor Teatrului Naţional Radiofonic şi a evenimentelor teatrale în care este implicată Redacţia Teatru.

Pe acest site găsiți informații la zi, comentarii, cronici de teatru radiofonic, sinteze referitoare la istoria teatrului la microfon, emisiuni de teatru și fragmente audio-video din spectacole radiofonice.

Vezi: arhiva Revistei Teatrului Național Radiofonic 

costintuchilaREVISTA TNRadrian pintea,evenimente teatrale,julieta visky andras,mircea albulescu,oana maria cajal,odele lui horațiu,revista tnr,romeo si julieta,ultimul pact
Premiera săptămânii La Radio România Cultural, duminică, 19 octombrie, de la ora 19.00, este programat spectacolul radiofonic în premieră Ultimul pact de Oana Maria Cajal. În ediția trecută a RTNR, aţi putut asculta un amplu material despre această nouă montare, semnat de colega mea, Domnica Ţundrea, redactorul și coordonatorul proiectului....