programul teatrului radiofonic 2_8 februarie 2015

revista teatrului national radiofonic format multimedia editia 50

Ediţia de astăzi a Revistei Teatrului Naţional Radiofonic este a 50-a emisiune realizată în format multimedia, apărând online pe site-ul Revista Teatrală Radio.

Pe calea undelor ea a fost transmisă pentru prima oară la Radio România Cultural pe 8 august 1990, fiind realizată de Oana Serafim. Până în 1997 a avut o frecvenţă de difuzare lunară, timp de o oră, apoi  o frecvenţă săptămânală, cu o durată de 30 de minute.

De-a lungul anilor Revista Teatrului Naţional Radiofonic i-a avut ca realizatori pe Marina Spalas, Doina Papp, Costin Tuchilă, Crenguţa Manea, Domnica Ţundrea, Magda Duţu, Irina Soare. Din anul 2002 a fost conceput un nou format, sub coordonarea Magdei Duţu.

Începând cu ediția 4–10 noiembrie 2013, Revista Teatrului Naţional Radiofonic în format multimedia, online se regăsește pe acest site. Mai multe amănunte de la colega noastră, Magda Duţu. 

Alte recomandări din programul Teatrului Național Radiofonic în perioada 2–8 februarie 2015, fragmente audio-video din spectacole în noua ediție a Revistei Teatrului Național Radiofonic. Realizator: Costin Manoliu.

Pentru noua ediție multimedia, a cincizecea, a RTNR, accesați pagina Teatrul Național Radiofonic, secțiunea Revista Teatrului Național Radiofonic 2.

Edițiile anterioare ale Revistei Teatrului Național Radiofonic, din perioada 4 noiembrie 2013–28 septembrie 2014, pot fi citite în pagina Teatrul Național Radiofonic, secțiunea Revista Teatrului Național Radiofonic.

revista-teatrului-national-radiofonic-editia-50-online

 

siglA RTNRRevista Teatrului Național Radiofonic este singura emisiune publicistică de actualitate teatrală, cu rol informativ şi de promovare a producţiilor Teatrului Naţional Radiofonic şi a evenimentelor teatrale în care este implicată Redacţia Teatru.

Pe acest site găsiți informații la zi, comentarii, cronici de teatru radiofonic, sinteze referitoare la istoria teatrului la microfon, emisiuni de teatru și fragmente audio-video din spectacole radiofonice.

Următoarea ediție a Revistei Teatrului Național Radiofonic va apărea sâmbătă, 7 februarie 2015.

logo revista teatrala radio

Vezi: arhiva Revistei Teatrului Național Radiofonic 

costintuchilaREVISTA TNRcostin manoliu,editie aniversara a rev tnr,flavia buref,jacques brel,magda duțu,moartea lui ivan ilici,programul teatrului radiofonic,pusa roth,st mihailescu braila,tanase scatiu
Ediţia de astăzi a Revistei Teatrului Naţional Radiofonic este a 50-a emisiune realizată în format multimedia, apărând online pe site-ul Revista Teatrală Radio. Pe calea undelor ea a fost transmisă pentru prima oară la Radio România Cultural pe 8 august 1990, fiind realizată de Oana Serafim. Până în 1997 a...