program teatru radiofonic 11 17 mai 2015

PREMIERĂ ABSOLUTĂ

teatru radiofonic pusa roth

tnr-logoMarţi, 12 mai 2015, de la ora 19.00, la Radio România Cultural și sâmbătă, 16 mai 2015, de la ora 23.00, la Radio România Internațional, Teatrul Național Radiofonic prezintă în premieră absolută spectacolul Dialog imaginar cu Anton Pann, realizat după un scenariu radiofonic de Pușa Roth. Regia artistică este semnată de Vasile Manta. În rolul lui Anton Pann: Mihai Mălaimare. În celelalte roluri: Mircea Constantinescu, Iulia Dumitru, Marius Călugărița, Ion Mărgescu, Ioana Calotă, Julieta Strâmbeanu Weigel, Cristian Simion. Redactor și producător: Costin Tuchilă. Coloana sonoră: Vasile Manta. Regia de montaj: Florina Istodor. Regia de studio: Janina Dicu și Renata Rusu. Muzica originală şi regia muzicală: George Marcu. La cobză: Mihai Călușaru. La vioară: Marian Grigore.

Fragment din spectacolul Dialog imaginar cu Anton Pann

Alte recomandări din programul Teatrului Național Radiofonic în perioada 11–17 mai 2015, fragmente audio-video din spectacole în noua ediție a Revistei Teatrului Național Radiofonic. Realizator: Magda Duțu.

Pentru noua ediție multimedia, a șaizecea și doua, a RTNR, accesați pagina Teatrul Național Radiofonic, secțiunea Revista Teatrului Național Radiofonic 1.

Edițiile anterioare ale Revistei Teatrului Național Radiofonic, din perioada 4 noiembrie 2013–28 septembrie 2014, pot fi citite în pagina Teatrul Național Radiofonic, secțiunea Revista Teatrului Național Radiofonic 2.

 revista-teatrului-national-radiofonic-multimedia1

siglA RTNRRevista Teatrului Național Radiofonic este singura emisiune publicistică de actualitate teatrală, cu rol informativ şi de promovare a producţiilor Teatrului Naţional Radiofonic şi a evenimentelor teatrale în care este implicată Redacţia Teatru.

Pe acest site găsiți informații la zi, comentarii, cronici de teatru radiofonic, sinteze referitoare la istoria teatrului la microfon, emisiuni de teatru și fragmente audio-video din spectacole radiofonice.

Următoarea ediție a Revistei Teatrului Național Radiofonic va apărea sâmbătă, 16 mai 2015.

logo revista teatrala radio

Vezi: arhiva Revistei Teatrului Național Radiofonic 

costintuchilaREVISTA TNRanton pann,aureliu busuioc,biografii memorii,magda duțu,mihai mălaimare,mironositele,revista teatrului național radiofonic,teatru de pusa roth
PREMIERĂ ABSOLUTĂ Marţi, 12 mai 2015, de la ora 19.00, la Radio România Cultural și sâmbătă, 16 mai 2015, de la ora 23.00, la Radio România Internațional, Teatrul Național Radiofonic prezintă în premieră absolută spectacolul Dialog imaginar cu Anton Pann, realizat după un scenariu radiofonic de Pușa Roth. Regia artistică...