Teatru și teatre la Praga, rubrică de LIDIA NAŠINCOVÁ

romeo si julieta praga

sigla rubrica teatru si teatre la praga 2Luni, 31 iulie 2017, la ora 22.00 la Praga începe turneul cu spectacolul în aer liber ”Romeo și Julieta” – ”ROADMEO sau Ciuma în neamurile voastre”, pe vaporul ”Misterul” al fraţilor Forman. Interpretează: Samuel Toman, Anežka Šťastná, Karolína Vaňková, Kateřina Humhalová, Tomáš Weisser, Petr Šedivý, Ondřej Kulhavý, Antonín Brukner, Václav Šamárek ş.a. Regia îi aparţine lui Tomáš Staněk.

roadmeo praga

Ansamblul artistic praghez OLDstars prezintă, în cadrul acestui turneu, versiunea proprie a piesei lui Shakespeare despre cei mai celebri îndrăgostiţi ai lumii.

Imagine din spectacol. Foto Eliška Vocelová

Imagine din spectacol. Foto: Eliška Vocelová

Romeo este un tânăr la pubertate. Îl interesează mai mult fetele decât şcoala. Cu părinţii se află mai degrabă în conflict. Omul său de încredere este Laurenţiu (devenit prinț în această versiune), care are un plan perfect.

Corespondență de la Praga

lidia nasincova

Lidia Našincová

logo revista teatrala radioVezi: arhiva rubricii Teatru și teatre la Praga

Marele actor slovac Ladislav Chudík a încetat din viață

Arhiva rubricii Aniversare

costintuchilaTEATRU ȘI TEATRE LA PRAGAcorespondenta rtr,fratii Forman,mister,praga,ROADMEO,shakespeare,teatre la praga,vapor
Teatru și teatre la Praga, rubrică de LIDIA NAŠINCOVÁ Luni, 31 iulie 2017, la ora 22.00 la Praga începe turneul cu spectacolul în aer liber ”Romeo și Julieta” – ”ROADMEO sau Ciuma în neamurile voastre”, pe vaporul ”Misterul” al fraţilor Forman. Interpretează: Samuel Toman, Anežka Šťastná, Karolína Vaňková, Kateřina Humhalová,...