premiera teatrul de divertisment

premiera tnrDuminică, 8 martie 2015, la ora 17.30, la Radio România CulturalTeatrul Național Radiofonic vă invită să ascultați, în premieră, spectacolul de divertisment Să râdem cu Stan şi Bran… la microfon!, fantezie melo-comică de Eduard Jurist. În distribuție: Dem Rădulescu, Nicu Constantin şi Constantin Băltăreţu. Regia tehnică și muzicală: Robert Vasiliţă. Realizatori: Silvia Cusursuz, Manuella Popescu, Mircea Zăvoianu.

Ediţia din 8 martie a emisiunii din seria „Mari actori de comedie” continuă proiectul început în luna februarie 2015, destinat promovării umorului de bună calitate, prin alegerea unor fragmente din emisiuni de referinţă din galeria Teatrului de divertisment, emisiuni de umor şi muzică cu o durată de 120 de minute, difuzate pe Programul 3 al Radiodifuziunii Române şi reluate uneori şi pe Programul 2 între anii 1973 şi 1995.

teatru de divertisment stan si bran la microfon

Să râdem cu Stan şi Bran… la microfon! face parte din categoria acestor divertismente complexe, în care textul umoristic se îmbină armonios cu muzica de top a acelor vremuri, selecţionată de colegul nostru Ion Barta şi cu multe efecte muzicale puse în undă de talentatul Mihai Roman.

Creatorul acestui divertisment este nimeni altul decât scriitorul Eduard Jurist, promotor al acestor emisiuni încă de la bun început, om de radio şi prolific autor de literatură pentru copii, ştiinţifico-fantastică şi de umor.

Comicul rafinat şi intelectualizat, care îl caracterizează pe Eduard Jurist, transpare şi în acest divertisment, o fantezie melo-comică de foarte bună factură. Pentru ca mesajul să ajungă cât mai puţin distorsionat la ascultătorul fidel acestui tip de emisiuni, autorul a fost ajutat substanţial şi de o echipă de actori, deşi foarte restrânsă,extrem de devotată şi motivată, formată din Dem Rădulescu, Nicu Constantin şi Constantin Băltăreţu, care în această emisiune fac un show de zile mari. 

stan si bran la radio divertisment

 Fragment din spectacol

Grafică, ilustrații și editare multimedia: Costin Tuchilă.

logo revista teatrala radioVezi: Premieră: „Muppets Fonic Show” la Teatrul Național Radiofonic

Ora veselă

Arhiva Teatrul Național Radiofonic

Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂbptaie cu frisca,dem rădulescu,eduard jurist,mari actori de comedie,mircea zavoiianu,nicu constantin,silvia cusursuz,stan si bran la radio,teatrul de divertisment
Duminică, 8 martie 2015, la ora 17.30, la Radio România Cultural, Teatrul Național Radiofonic vă invită să ascultați, în premieră, spectacolul de divertisment Să râdem cu Stan şi Bran... la microfon!, fantezie melo-comică de Eduard Jurist. În distribuție: Dem Rădulescu, Nicu Constantin şi Constantin Băltăreţu. Regia tehnică și muzicală: Robert Vasiliţă. Realizatori: Silvia Cusursuz,...