de AMEDEO ENE

revista teatrala radio doi ani de existenta

În anii aceștia, când Cultura e aruncată la gunoi, ori – în cel mai bunAmedeo Ene caz – pusă încă o dată și încă o dată la coada listei de priorități de toți cei care ar putea să o salveze și să ne salveze, continuă să mă mire felul în care crește această minunată Revistă Teatrală Radio… E uimitor cum doar o mână de oameni reușesc să dezvolte acest proiect și să facă din el o sursă inepuizabilă de cultură de cea mai aleasă ținută. E drept, oamenii aceștia sunt excepționali, îi știu de multă vreme fără să-i fi văzut față în față, pentru că îi ascult la radio și, iată!, îi citesc și eu aici, mi-s dragi și mă bucură, îmi încălzesc inima și sufletul cu tot ce fac.

costin tuchila revista teatrala radio

Eu nu sunt decât un ascultător oarecare de radio și un consumator de teatru radiofonic aproape fanatic. Nu mi-am imaginat vreodată că voi avea ocazia să scriu câteva rânduri tocmai despre oamenii pe care îi admir atât de mult, așa cum nu m-am gândit că voi avea privilegiul să fac un interviu de televiziune cu „acel domn Costin Tuchilă de la Teatrul radiofonic”.

Oameni minunați, vă mulțumesc! Și vă urez, așa cum aș ura celui mai bun prieten la ceas aniversar, sănătate, succes, inspirație și viață lungă!

La mulți ani, dragă Revistă Teatrală Radio!

logo revista teatrala radioArhiva rubricii Aniversare 

costintuchilaANIVERSAREamedeo ene,aniversare revista teatrala radio,teatru radiofonic
de AMEDEO ENE În anii aceștia, când Cultura e aruncată la gunoi, ori – în cel mai bun caz – pusă încă o dată și încă o dată la coada listei de priorități de toți cei care ar putea să o salveze și să ne salveze, continuă să mă mire...