festivalul saptamana comediei brasov

Asociația Culturală Fanzin, în parteneriat cu Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov, Centrul Cultural „Reduta” și Primăria Municipiului Brașov organizează în perioada 11–17 mai 2015, ediția a III-a a Festivalului Național de Teatru „Săptămâna Comediei”: șapte zile de teatru și spectacole în premieră la Brașov.

Spectacolele se vor juca la Teatrul „Sică Alexandrescu” și la Centrul Cultural „Reduta”.

saptamana comediei brasov 2015

Teatre participante: Teatrul Odeon din București, Teatrul „Bulandra” din București, Teatrul Act din București, Teatrul Metropolis din București, Teatrul „Nottara” din București, Teatrul Mic din București, Teatrul Național din Târgu Mureș ș.a.

gaitele-constantin-cojocaru-dorina-lazar-ionel-mihailescu

Constantin Cojocaru, Dorina Lazăr, Ionel Mihăilescu în Gaițele, Teatrul Odeon din București

Deschiderea festivalului este programată luni, 11 mai 2015, la ora 20.00, în sala Teatrului „Sică Alexandrescu”, cu spectacolul Teatrului Odeon din București, Gaițele de Alexandru Kiriţescu, în regia lui Alexandru Dabija. În distribuție: Dorina Lazăr,  Pavel Bartoş, Ana Maria Moldovan, Elvira Deatcu, Virginia Rogin, Ionel Mihăilescu, Constantin Cojocaru, Antoaneta Zaharia, Mircea Aldea, Marius Stănescu, Petre Nicolae. Decorul: Vittorio Holtier. Costumele:  Irina Solomon.

Programul festivalului: click aici.

Biletele pot fi procurate la Teatrul „Sică Alexandrescu” și la Centrul Cultural „Reduta” din Brașov.

logo revista teatrala radio

Arhiva rubricii Festivaluri

Vezi: Gaițele vechi și noi, cronică de teatru de Șerban Cionoff

costintuchilaFESTIVALURIcentrul cultural reduta,festivaluri de teatru,gaitele teatrul odeon,program saptamana comedie brasov,teatrul act,teatrul bulandra,teatrul sica alexandrescu
Asociația Culturală Fanzin, în parteneriat cu Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov, Centrul Cultural „Reduta” și Primăria Municipiului Brașov organizează în perioada 11–17 mai 2015, ediția a III-a a Festivalului Național de Teatru „Săptămâna Comediei”: șapte zile de teatru și spectacole în premieră la Brașov. Spectacolele se vor juca la Teatrul „Sică Alexandrescu” și...