Afis Festival Puck cluj napoca

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” din Sibiu prezintă marți, 14 octombrie 2014, la orele 9.30 și 11.30, la Teatrul „Puck” din Cluj-Napoca, spectacolul Sarea-n bucate/ Honig, Zucker und Salz. Evenimentul va avea loc în cadrul Festivalului Internațional al Teatrelor de Păpuși și Marionete „Puck”. 

sarea-n-bucate teatrul gong sibiu

Sarea-n bucate

Actorii Teatrului „Gong” din Sibiu pornesc din nou la drum, în țară, de data aceasta cu un spectacol invitat la Teatrul „Puck” din Cluj-Napoca. Honig, Zucker und Salz este o adaptare în limba germană după basmul popular Sarea în bucate, cules de Petre Ispirescu, în regia Mihaelei Grigoraș. În producția teatrului sibian lumea fantastică se întrepătrunde cu lumea reală cu ajutorul Menestrelului, într-o aventură minunată ce vorbește despre iubire, adevăr și prietenie. Din distribuția acestui spectacol fac parte actrițele Mihaela Grigoraș și Monica Baldea.

Cea de-a 13-a ediţie a Festivalului Internaţional al Teatrelor de Păpuşi şi Marionete „Puck” se desfăşoară în perioada 12–17 octombrie 2014. Programul festivalului include atât reprezentații speciale ale unor companii ca Théâtre de Romette (Franţa) sau Teatro „Jordi Bertran” (Spania), cât și lansări de carte, ateliere interactive, colocvii şi dezbateri.

costintuchilaFESTIVALURIfestivalul international al teatrelor de papusi puck,petre ispirescu,puck,sare-m bucate,teatrul gong sibiu,theatre de romette
Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” din Sibiu prezintă marți, 14 octombrie 2014, la orele 9.30 și 11.30, la Teatrul „Puck” din Cluj-Napoca, spectacolul Sarea-n bucate/ Honig, Zucker und Salz. Evenimentul va avea loc în cadrul Festivalului Internațional al Teatrelor de Păpuși și Marionete „Puck”.  Sarea-n bucate Actorii Teatrului „Gong” din...