educatie teatrala scrie despre tine

De două ori pe lună, în iulie și august, trainerii Scrie despre tine vin la Librăria Humanitas de la Cişmigiu pentru două ore de atelier în care vor experimenta ce se poate naşte din întâlnirea celor care vor să scrie despre poveştile lor personale şi cărţile din librărie. Primul atelier va avea loc sâmbătă, 18 iulie 2015, între orele 17.00 și 19.00. Participarea este gratuită, pe baza înscrierii la adresa scriedespretine@gmail.com.

Cărţile intră într-un proces viu de explorare care generează texte despre prezent şi lumea în care trăim. Veţi putea interacţiona cu spaţiul şi obiectele din librărie într-un fel nou, care vă va pune în postura de explorator şi scriitor.

scrie despre tine afis

Trainerii Scrie despre Tine vor modera această experienţă lucrând pe metoda de scriere creativă aplicată în atelierul Scrie despre tine.
Textele care rezultă din aceste întâlniri vor fi publicate pe paginile de facebook ale Librăriei Humanitas de la Cișmigiu şi Scrie despre tine şi pe pagina dedicată evenimentului și ar putea genera spectacole-lectură în librărie.

humanitas_cismigiu

Librăria Humanitas de la Cișmigiu

Traineri: Vera Ion (scriere creativă), Sorin Poamă (actorie), Alina Medoia (actorie), Octavian Dan (scriere creativă).
Scrie despre tine este o Şcoală Independentă de Teatru şi Film care dezvoltă poveşti prin explorarea realităţii.

Prin exerciţiile de scris şi actorie, Școala îşi doreşte să descopere şi să dezvolte acele poveşti care redau realitatea în care trăim. Textele îşi găsesc inspiraţia în oameni şi sunt ancorate în mediul socio-cultural şi politic actual. Metoda Scrie despre tine îmbină scrisul cu actoria într-un proces activ de dezvoltare a textului. Vrem să spargem barierele psihologice legate de scris şi actorie – prin antrenament, oricine poate să ajungă să scrie un text dramatic şi să îl interpreteze.

logo revista teatrala radioArhiva rubricii Educație teatrală

costintuchilaEDUCAȚIE TEATRALĂactorie,libraria humanitas cismigiu,metode de scris teatru,scrie despre tine
De două ori pe lună, în iulie și august, trainerii Scrie despre tine vin la Librăria Humanitas de la Cişmigiu pentru două ore de atelier în care vor experimenta ce se poate naşte din întâlnirea celor care vor să scrie despre poveştile lor personale şi cărţile din librărie. Primul...