fnt-2017

Biletele pentru toate spectacolele celei de-a 27-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru (20–30 octombrie 2017) se vor pune în vânzare online pe https://www.mystage.ro/fnt și la casa de bilete centralizată a Teatrului Naţional ”I. L. Caragiale” din Bucureşti (unde contravaloarea biletelor se va putea plăti cash) începând de luni 18 septembrie 2o17, ora 10.00. Din aceeași dată, respectând programul caselor de bilete, un număr limitat de bilete la reprezentațiile programate în propriile spații se vor găsi și la casele de bilete ale teatrelor Odeon și Nottara, precum și prin sistemul de vânzare al Teatrului ”Bulandra”.

AFIS-general-FNT-2017

Biletele se pot cumpăra ușor, online, prin platforma mystage.ro. Trebuie doar să vă creați cont, să cumpărați biletele la spectacolele favorite, acestea fiind disponibile oricând în cont sau pe e-mail. Platforma este accesibilă şi de pe orice dispozitiv mobil.
Plăţile pe mystage.ro se pot efectua cu cardul, iar procesarea acestora se face în deplină siguranţă prin platforma LibraPay, aparţinând Libra Internet Bank.

În acest an, cei care achiziționează bilete online de pe mystage.ro pot opta pentru unul din cele două pachete limitate mySTAGE Silver și Gold, care presupun livrarea gratuită acasă a biletelor alături de un cadou promoțional.

În premieră, biletele se pot cumpăra telefonic sunând la (021)9379 (tarif normal). Biletele se vor livra prin agenții mySTAGE, contra cost, oriunde în București.

PROGRAMUL FNT 2017

Urmăriţi-ne pe www.fnt.ro, www.mystage.ro şi pe pagina de Facebook a Festivalului Naţional de Teatru.

Comunicat al UNITER

logo-revista-teatrala-radioVezi: Arhiva FNT 2017

Arhiva FNT 2016

Arhiva FNT 2015

Arhiva FNT 2014 

Arhiva FNT 2013

Arhiva rubricii Festivaluri 

costintuchilaFNT 2017bilete fnt,festivalul national de teatru,FNT 2017,teatrul nottara,teatrul odeon
Biletele pentru toate spectacolele celei de-a 27-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru (20–30 octombrie 2017) se vor pune în vânzare online pe https://www.mystage.ro/fnt și la casa de bilete centralizată a Teatrului Naţional ”I. L. Caragiale” din Bucureşti (unde contravaloarea biletelor se va putea plăti cash) începând de luni...