teatrul pentru copii ciufulici ploiesti

Marți, 25 aprilie 2017, la Ploiești a avut loc inaugurarea noii săli de spectacole a Teatrului pentru Copii ”Ciufulici”, investiție realizată de Primăria Ploiești, cu sprijinul Fundației Timken.

La eveniment au participat domnul James Gresh, Director Executiv al Fundației Timkem, domnul Adrian Dobre, Primarul Municipiului Ploiești, domnul Sorin Paltanea, Manager General Timken Romania, doamna Mihaela Rus, Directorul General al Teatrului ”Toma Caragiu” din  Ploiești și alte oficialități.

nou sediu teatrul ciufulici ploiesti

Noua locație, amenajata în spațiul fostului Teatru de Estradă, situat pe B-dul Independenței, nr. 14, dispune de 150 de locuri și de o scenă proiectată pentru spectacolele pentru copii, însă va putea găzdui și alte tipuri de reprezentații.

În aceeași clădire sunt amenajate și cabine pentru actori, spații pentru recuzită, iar la etaj sunt două camere de locuit, care vor fi utilizate pentru cazarea colaboratorilor teatrului.

teatru copii ploiesti

Primul spectacol care se va juca pe scena noii săli va fi Lampa lui Aladin, care va avea doua reprezentații, duminică, 7 mai 2017, de la ora 10.30 și de la ora 12.00.

Comunicat al Teatrului ”Toma Caragiu” din Ploiești

logo revista teatrala radioArhiva Teatrul ”Toma Caragiu” din Ploiești

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRILampa lui Aladin,ploiești,Teatru de Estradă,Teatrul pentru Copii ”Ciufulici” din Ploiești
Marți, 25 aprilie 2017, la Ploiești a avut loc inaugurarea noii săli de spectacole a Teatrului pentru Copii ”Ciufulici”, investiție realizată de Primăria Ploiești, cu sprijinul Fundației Timken. La eveniment au participat domnul James Gresh, Director Executiv al Fundației Timkem, domnul Adrian Dobre, Primarul Municipiului Ploiești, domnul Sorin Paltanea, Manager...