fnt 2016 selectia oficiala

Selecția oficială a celei de-a 26-a ediții a Festivalului Național de Teatru a fost anunțată marți, 4 iulie 2016 într-o conferință de presă susținută la sediul UNITER de criticul Marina Constantinescu (director artistic și selecționer al FNT).

Evenimentul a fost transmis, în premieră, în sistem live-streaming pe site-ul oficial al festivalului, www.fnt.ro, oferind astfel publicului posibilitatea să primească în direct informații despre spectacolele pe care le va putea vedea în această toamnă în sălile teatrelor partenere din București.

Doamna Marina Constantinescu a anunțat și comentat lista celor 40 de spectacole selecționate din întreaga țară, produse în stagiunea teatrală 2015–2016. Acestea sunt cuprinse în fișierul pdf de mai jos.

Selectia oficiala a Festivalului National de Teatru editia 2016

sigla fntDe asemenea, directorul artistic al Festivalului Național de Teatru a făcut cunoscute și titlurile spectacolelor străine invitate în această ediție a FNT, care se va desfășura între 21 și 30 octombrie în Capitală.

Festivalul Național de Teatru este organizat de UNITER, Teatrul National „I. L. Caragiale” din București și ARCUB și este finanțat de Ministerul Culturii și Primăria Municipiului București. 

Comunicat al UNITER

LOGO RT CU CHENARVezi: Arhiva FNT 2015

Arhiva FNT 2014 

Arhiva FNT 2013

costintuchilaFNT 2016fnt 2016,marina constantinescu,selectia oficiala spectacole fnt 2016,UNITER
Selecția oficială a celei de-a 26-a ediții a Festivalului Național de Teatru a fost anunțată marți, 4 iulie 2016 într-o conferință de presă susținută la sediul UNITER de criticul Marina Constantinescu (director artistic și selecționer al FNT). Evenimentul a fost transmis, în premieră, în sistem live-streaming pe site-ul oficial al festivalului, www.fnt.ro, oferind astfel publicului posibilitatea să primească în direct informații...