dineu cu prosti sesiune de autografe sala studio tnb

Vineri, sâmbătă și duminică (27, 28 și 29 decembrie 2013), Teatrul Național și TEATRU.PRO vă propun, la sfârșitul reprezentațiilor Dineu cu proști, programate la Sala Studio a Teatrului Național din București, la ora 20.00, să urcați pe scenă, în decorul spectacolului, pentru o sesiune de fotografii alături de actorii din distribuție.

dineu cu prosti sesiune de autografe

Acestea vor fi încărcate pe site-ul www.teatru.pro în secțiunea „Evenimente” – într-o aplicație specială – de unde veți avea posibilitatea să le descărcați, contra cost, pe cele dorite. Sistemul de plată este online, cu cardul.

Pentru o bună organizare, înscrierile pentru Foto SpectActorTM se fac online pe site-ul teatru.pro, click aici

SpectActorTM este un proiect inedit dezvoltat de TEATRU.PRO în parteneriat cu Teatrul Național București.

dineu cu prosti teatru pro tnb

Dineu cu proști. Fotografii de Augustin Bucur

De asemenea, spectatorii vor avea posibilitatea ca înainte de spectacol să cumpere cărțile Rătăciri de Horațiu Mălăele, O poveste cu Horațiu de Doina Papp și Cu Ion Caramitru de la Hamlet la Hamlet și mai departe de Mircea Morariu, iar la final se va organiza și o sesiune de autografe.

Dineu cu proşti de Francis Veber. Traducere de Tudor Ţepeneag. Regia: Ion Caramitru. Distribuţia: François: Horaţiu Mălăele; Pierre: Ion Caramitru; Marlene: Medeea Marinescu; Cheval: Alexandru Bindea; Christine: Teodora Mareş / Costina Ciuciulică; Leblanc: Dorin Andone / Tomi Cristin; Archambaud: Alexandru Georgescu. Scenografia: Florilena Popescu Fărcăşanu. Durata spectacolului: 1 oră şi 40 minute, fără pauză. Premiera a avut loc în 30 octombrie 2010.


costintuchilaȘTIRIdineu cu prosti,fotografii cu actori,horațiu mălăele,ion caramitru,medeea marinescu,sala studio tnb,sesiune fotografii după spectacolul dineu cu prosti,spectactor,teatru pro
Vineri, sâmbătă și duminică (27, 28 și 29 decembrie 2013), Teatrul Național și TEATRU.PRO vă propun, la sfârșitul reprezentațiilor Dineu cu proști, programate la Sala Studio a Teatrului Național din București, la ora 20.00, să urcați pe scenă, în decorul spectacolului, pentru o sesiune de fotografii alături de actorii...