singularity mariana camarasan

În luna februarie 2017, Teatrul Mic și Teatrul de Artă din București prezintă spectacolul Singularity, adaptarea și regia: Mariana Cămărășan. Piesa are la bază textul lui Cornel Mihai Ungureanu, Soții, prietene, amante, nominalizat la premiul Cea mai bună piesă a anului 2011, în programul UNITER desfășurat sub egida Casei Regale a României. Avanpremiera spectacolului are loc sâmbătă, 11 februarie, ora 20.15 și marți, 21 februarie 2017, ora 19.15, la Teatrul de Artă București din str. Sfântul Ștefan nr. 21.

Distribuția spectacolului: Florina Gleznea, Claudia Prec, Mihaela Popa, Bogdan Talașman și Rareș Andrici. Scenografia îi aparține lui Vladimir Turturică, light designul, lui Ștefan Vasilescu.  

Singularity_cover afis

Trăim într-o lume globalizată, visăm să călătorim și chiar o facem, nu ne sunt străine marile probleme și descoperiri ale științei, beneficiem de o tehnică din ce în ce mai avansată, dar continuăm să purtăm războaie, așa cum continuăm să iubim. Ceea ce se dezvăluie în spectacol este povestea întâlnirii, sub același cer și sub semnul aceleiași utopii, a unor oameni care își vor marca reciproc destinul. Personajele gravitează unele în jurul celorlalte, păstrându-și totodată solitudinea, fără puterea de a se contopi sau pierde definitiv unele de altele. Ce naște acest tip de legătură este de fapt un mister, dar este ceea ce recunoaștem și ceea ce trăim.

singularity teatrul de arta teatrul mic

Singularity este un spectacol special și este prima realizare din cadrul Laboratorului de Creație, Experiment și Cercetare propus publicului de către Teatrul Mic. Este un început atât de promițător, încât ne face să fim extrem de optimiști privind viitorul întregului proiect.” – Gelu Colceag, manager al Teatrului Mic.

Singularity este povestea noastră, a tuturor, dureroasă, caldă, candidă, este cea mai fidelă și frumoasă fotografie a războiului infinit din noi. O poveste care are intensitatea primului sărut și prăpastia primei despărțiri.” – George Constantinescu, actor, fondator și director al Teatrului de Artă din București.  

Singularity22

Sursa foto: Teatrul de Artă din București

Singularity este primul spectacol realizat în coproducție de Teatrul Mic și Teatrul de Artă București. 

Bilete pentru avanpremiera din 11 și 21 februarie se pot achiziționa online, de pe MyStage.ro sau www.teatruldearta.ro/bilete, sau se pot rezerva la Teatrul de Artă București – rezervari@teatruldearta.ro.

Comunicat al Teatrului de Artă din București

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva Teatrul de Artă din București

Arhiva rubricii Avanpremieră

costintuchilaAVANPREMIERĂbogdan talașman,caludia prec,Cornel Mihai Ungureanu,florina gleznea,mariana cămărășan,mihaela popa,mister,Rareș Andrici,singularity,solitudine,teatrul de arta,teatrul mic
În luna februarie 2017, Teatrul Mic și Teatrul de Artă din București prezintă spectacolul Singularity, adaptarea și regia: Mariana Cămărășan. Piesa are la bază textul lui Cornel Mihai Ungureanu, Soții, prietene, amante, nominalizat la premiul Cea mai bună piesă a anului 2011, în programul UNITER desfășurat sub egida Casei Regale...