teatrul evreiesc de stat

În curând, site-ul Teatrului Evreiesc de Stat din București va avea o noua interfaţă grafică, cu un design prietenos şi cu informaţii complete despre activităţile, spectacolele şi trupa de actori TES, iar navigarea de la o pagina la alta se va face cu o mai mare uşurinţa. Pentru a putea permite mutarea pe noua platformă, vor exista momente când pagina TES nu va putea fi accesaăa. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă aşteptam la aceeaşi adresă sa vizitaţi noul site TES!

Pentru spectacolele pe care teatrul nostru le va susţine la Teatrul „Bulandra”, biletele vor putea fi achiziţionate atât de la teatrul nostru, cât şi de la cele două sedii ale Teatrului „Bulandra”, precum şi online, din reţeaua Eventim.

Pentru spectacolele pe care le vom juca la Teatrul Mic sau la Teatrul Foarte Mic, biletele vor putea fi cumpărate atât de la casa de bilete a teatrului nostru, cât şi de la cele două teatre, precum şi online, din reţeaua Eventim.

miss daisy si soferul ei

Miss Daisy şi soferul ei

Următoarele spectacole ale Teatrului Evreiesc de Stat:

• Duminică, 11 ianuarie 2015, ora 20.00, Teatrul Bulandra”, Sala Izvor („Liviu Ciulei”): Miss Daisy și șoferul ei de Alfred Fox Uhry. Regia: Claudiu Goga. Scenografia și costumele: Ştefania Cenean. In distribuție: maia Morgenstern, Mircea Rusu, Mircea Dragoman. Spectacol în limba română. 

taibele-si-demonul-ei

Teibale și demonul ei

Marți, 13 ianuarie 2015, ora 10.00, Teatrul Bulandra”, Sala Izvor („Liviu Ciulei”): Teibale și demonul ei de Isaac Bashevis Singer și Eve Friedman. Regia: Szabó K. István. În distribuție: Alexandra Fasolă, Mircea Drîmbăreanu/Mircea Dragoman, Geni Brenda, Veaceslav Grosu, Cornel Ciupercescu, Viorel Manole, Nicolae Botezatu. Scenografia: Bianca Imelda Jeremias. Costumele: Ioana Paschca. Muzica: Horváth Károly. Coregrafia: Tünde Baczó. Asistent regie: Andrei Munteanu. Spectacolul este tradus simultan din limba idiş în limba română, prin titrare pe panou electronic, de actriţa Dorina Păunescu. 

janka-tes-maia-morgenstern

Maia Morgenstern în Janka

• Vineri, 16 ianuarie 2015, ora 19.00, Teatrul de Artă: Janka de Oscar Speace. Regia: Toma Enache. Cu: Maia Morgenstern. Spectacol în limba română. 

Mic-si-al-dracu

Mic şi-al dracu’

Duminică, 18 ianuarie 2015, ora 19.oo, Teatrul de Artă: Mic și-al dracu’ după Ion Pribeagu. Regia: Maia Morgenstern. În distribuţie: Maia Morgenstern, Valentin Roşca. Scenografia şi costumele: Maia Morgenstern, Valentin Roşca. Coregrafia şi miscarea scenică: Valentin Roşca. Spectacol în limba română.

Fragment video – Janka

Fragment video – Mic şi-al dracu’ 

logo revista teatrala radioRetrospectivă 2014: „Frau Hess și grădinile ei” de Milton Frederick Marcus la Teatrul Evreiesc de Stat

Alte știri despre Teatrul Evreiesc de Stat

Yentl, păcatul de a vrea să ştii, cronică de teatru de Marina Roman

costintuchilaȘTIRIisaac bashevis singer,janka,maia morgenstern,mic si al dracu,nazism,spectacole ale teatrului evreiesc de stat bucuresti,teatrul evreiesc de stat,teibale si demonul ei
În curând, site-ul Teatrului Evreiesc de Stat din București va avea o noua interfaţă grafică, cu un design prietenos şi cu informaţii complete despre activităţile, spectacolele şi trupa de actori TES, iar navigarea de la o pagina la alta se va face cu o mai mare uşurinţa. Pentru a...