teatru underground sot de vanzare teatrul rosu bucuresti

Duminică, 28 decembrie 2014, la ora 20.00, Teatrul Roșu din București (Music Club, str. Bărăției nr. 31, în spatele Magazinului Cocor) a programat spectacolul Soț de vânzare după Mihail Zadornov, cu Maria Radu, Ana Odagiu, Marius Gîlea. Regia: Marius Gîlea.

teatrul rosu sot de vanzare

Oxana (o tânără „modernă” până în varful unghiilor strident colorate, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vieții) o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de „douăj’ de mii”.

marius gilea sot de vanzare

Andrei Vasilievici (mascul veritabil, care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc) pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?

Subiectul tratează original și picant eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnari de situații.

Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită e o seară plină de umor și râsete-n cascade!

sot de vanzare teatrul rosu

Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și… teatrul românesc underground!

Pret bileț: 25 lei.

Accesul în club se poate face începând cu ora 18.00. Pentru detalii și rezervări: 0723.196.376.

costintuchilaȘTIRIana odagiu,maria radu,marius gîlea,Mihail Zadornov,sot de vânzare,teatrul roșu
Duminică, 28 decembrie 2014, la ora 20.00, Teatrul Roșu din București (Music Club, str. Bărăției nr. 31, în spatele Magazinului Cocor) a programat spectacolul Soț de vânzare după Mihail Zadornov, cu Maria Radu, Ana Odagiu, Marius Gîlea. Regia: Marius Gîlea. Oxana (o tânără „modernă” până în varful unghiilor strident colorate,...