spectacol-teatru-sf-gheorghe

Luni, 26 și marți, 27 septembrie 2016, la ora 19.00, Teatrul „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe va prezenta la Institutul Francez din București, Sala „Elvira Popescu” spectacolul bilingv româno-francez Le printemps est encoire loin. Toujours ensemble – Primăvara e departe încă. Mereu împreună de Anca Visdei, coproductie realizată de Compania teatrală L’Egrégore din Marsilia și Teatrul „Andrei Mureșanu” din Sf. Gheorghe. Regia: Ivan Romeuf. Din distribuție fac parte: Claudia Ardelean, Maryse Courbet, Fatma Mohamed și Marie-Line Rosetti. Asistent de regie: Misi Fazakas, Colaborator artistic: Frédéric Grosche. 

primavara-e-inca-departe

După ani de zile, două surori se regăsesc. Alexandra a fugit în Elveția pentru a scăpa de dictatura ceaușistă și încearcă să-și publice scrierile interzise în țara sa. Este surprinsă de rezultatul emigrării (i se spune că provine din „lumea a treia”, că a venit în Elveția pentru a muri de foame), iar supraviețuirea chiar îi este dificilă. Cealaltă soră (Ioana), rămasă în România să-și continue activitatea în calitate de actriță, este condamnată la… a face față cu putere.

Biletele pot fi rezervate telefonic la 0725 112225 sau accesând https://goo.gl/forms/GgtBvyK2afo9pJMK2.

Trailer

logo-revista-teatrala-radioVezi și:  Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIanca visdei,Le printemps est encoire loin. Toujours ensemble,lumea a treia,teatrul sf gheorghe
Luni, 26 și marți, 27 septembrie 2016, la ora 19.00, Teatrul „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe va prezenta la Institutul Francez din București, Sala „Elvira Popescu” spectacolul bilingv româno-francez Le printemps est encoire loin. Toujours ensemble – Primăvara e departe încă. Mereu împreună de Anca Visdei, coproductie realizată de Compania teatrală...