Teatrul Tineretului din Piatra Neamț și Asociaţia Cultural-Artistică „Comorile Neamţului” vă invită la spectacolul Colind prin zâmbet de copil, prin care dorim să-l ajutăm pe Bogdan, un băiețel în clasa a IV-a, care are nevoie, urgent, de un transplant de plămâni.

Spectacolul de colinde și obiceiuri de Crăciun va fi susținut de Ansamblul Folcloric „Comorile Neamţului”, coordonat de prof. Anda Maria Acristinei și de Grupul Vocal „Floare de Colţ”, coordonat de prof. Georgiana Şerban Axinte.

Paul Gauguin, Portret de copil

Intrarea se va face pe baza invitaţiei, pe care o puteți procura la numerele de telefon: 0766 688 688 – Acristinei Anda și 0744 126 132 – Georgiana Şerban Axinte. Contravaloarea invitației va fi minimum 20 lei, întreaga sumă colectată fiind donată lui Bogdan.

Evenimentul va avea loc luni, 19 decembrie 2016, de la ora 18.00, în Sala Mare a Teatrului Tineretului.

Vă așteptăm să dăruim speranță lui Bogdănel și familiei sale!

Comunicat al Teatrului Tineretului din Piatra Neamț

logo-revista-teatrala-radioVezi: Arhiva Teatrul Tineretului din Piatra Neamț

 Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIgauguin,spectacol caritabil,stiri rtr,teatrul tineretului piatra neamț
Teatrul Tineretului din Piatra Neamț și Asociaţia Cultural-Artistică „Comorile Neamţului” vă invită la spectacolul Colind prin zâmbet de copil, prin care dorim să-l ajutăm pe Bogdan, un băiețel în clasa a IV-a, care are nevoie, urgent, de un transplant de plămâni. Spectacolul de colinde și obiceiuri de Crăciun va fi...