teatrul in culise spectacol pentru alexandra sfirlogea

Teatrul În Culise împreună cu Teen Media Academy organizează luni, 9 februarie 2015, de la ora 20.00 un eveniment caritabil pentru a o ajuta pe profesoara Alexandra Sfirlogea, diagnosticată cu metastaze osoase. Supermarket Love se va juca pe Bd. Hristo Botev nr. 25 – Copper’s Pub din București, iar intrarea se va face în baza unei donații de 100 euro. 

Se spune că oamenii buni au parte de lucruri bune în viaţă, dar şi de obstacole pentru a se autodepăşi, pentru a deveni mai puternici. Alexandra Sfîrlogea este consilier psihologic la Colegiul Naţional „Grigore Moisil” din Bucureşti. Dar pentru unii dintre noi este mai mult decât atât. 

alexandra sfirlogea

Alexandra Sfîrlogea

Doamna profesoară Alexandra Sfîrlogea a fost diagnosticată recent cu metastaze osoase, după luni de zile în care doctorii din România nu au reuşit să îi pună un diagnostic. Boala s-a agravat, aproape nu se mai poate deplasa, iar durerile au devenit insuportabile.  Fiind nevoie de o sumă foarte mare și un timp foarte scurt pentru tratament, trebuie să acționăm repede. Un doctor austriac i-a redat speranța spunându-i că se poate opera în Viena, aceasta fiind singura șansă de salvare. Operația va costa circa 40.000 de euro (e nevoie de o echipă de medici, fiind o operație dificilă). 

Am ales acest spectacol pentru că este o sărbătoare a dragostei. Trăind mereu pe repede-înainte oamenii ajung să se îndrăgostească, să se împace sau chiar să se despartă în timpul scurt pe care îl petrec într-un supermarket. Fără a fi un spectacol siropos, Supermarket Love este actual, comic, hilar și dulce-amărui, perfect pentru sufletul sensibil ascuns în fiecare dintre noi. 

spectacol caritabil supermarket love

Din distribuție fac parte: Grațiela Popa, Iulian Babulea, Diana Dumbravă, Bogdan Stroe, Dana Roman, Ionuț Gurgu, Alina Pietrăreanu, Alexandra Chicoș, Mihai Bădoi, Cora Manole, Claudia Ene, Ilie Nae, Ioana Maria Vișan, Cosmin Ferenț. Regia este semnată Cristian Bajora. Spectacol realizat cu studenții Teen Media Academy.

Dacă nu puteți ajunge la eveniment, ajutorul vostru contează. 

Banii pot fi depuşi în următoarele conturi:

LEI: RO11BRMA0999100068254434

EUR:RO11BRMA0999100068254628

USD:RO11BRMA0999100068255016

SFÎRLOGEA MARIA ALEXANDRA – CNP: 2690529463066

BANCA ROMÂNEASCĂ COD SWIFT: BRMAROBUXXXP

Intrarea se face pe bază de rezervare: tel. 0735 026 762 sau http://inculise.ro/rezervari-online/, iar donația minimă recomandată este de 100 euro. 

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, Teatral.ro, OrașulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, Concerte-azi.ro, Cinemagia, Raftulcuidei.ro, CalendarEvenimente.ro, Port.ro, ArtWe, Anyplace.ro, IQool, Diseară.ro, Urban.ro, Teatru.Pro, Zile și Nopți, Ileana Andrei.ro, Revista Cațavencii, Eva.ro.

Comunicat al Teatrului În Culise din București

Pentru mai multe detalii despre acest caz puteți găsi accesând link-urile următoare:
Blog: https://campaniajutasitu.wordpress.com/ 
Pagina de facebook: https://www.facebook.com/ImpreunapentruAlexandraSfirlogea/timeline 
Eveniment: http://goo.gl/QYk9Oz 

logo revista teatrala radioVezi și: Artă pentru Viață

 

costintuchilaȘTIRIalexanra sfîrlogea,grigore moisil,spectacol caritabil,supermaket love,teatru in culise,teatru pub
Teatrul În Culise împreună cu Teen Media Academy organizează luni, 9 februarie 2015, de la ora 20.00 un eveniment caritabil pentru a o ajuta pe profesoara Alexandra Sfirlogea, diagnosticată cu metastaze osoase. Supermarket Love se va juca pe Bd. Hristo Botev nr. 25 – Copper’s Pub din București, iar...