teatrul evreiesc de stat joaca la teatrul excelsior

În lunile mai și iunie 2015, spectacolele Teatrului Evreiesc de Stat din București vor fi găzduite și de către Teatrul Excelsior, prin bunăvoința domnului director Adrian Găzdaru, căruia îi mulțumim pentru generozitate și amabilitate. Spectacolele vor avea loc lunea, iar prima reprezentație pe care TES o va susține la Teatrul Excelsior din București va fi pe data de 11 mai 2015, începând cu ora 19.00, cu spectacolul Dușmancele, o poveste de iubire.

Dusmancele-o-poveste-de-iubire tes

Biletele pentru spectacolele TES programate la Teatrul Excelsior vor putea fi achiziționate atât de la casa de bilete a teatrului nostru, cât și online, din rețeaua Eventim. În seara spectacolului, biletele vor putea fi cumpărate și de la Teatrul Excelsior.

Vă așteptăm să ne fiți alături și în această nouă locație!

Comunicat al Teatrului Evreiesc de Stat din București

Nunta-cu-divort

Vezi: site-ul Teatrului Evreiesc de Stat

logo revista teatrala radioAlte știri despre Teatrul Evreiesc de Stat

costintuchilaȘTIRIspectacole teatrul evreiesc de stat din bucuresti,teatrul evreiesc de stat,teatrul excelsior,tes

În lunile mai și iunie 2015, spectacolele Teatrului Evreiesc de Stat din București vor fi găzduite și de către Teatrul Excelsior, prin bunăvoința domnului director Adrian Găzdaru, căruia îi mulțumim pentru generozitate și amabilitate. Spectacolele vor avea loc lunea, iar prima reprezentație pe care TES o va susține la Teatrul...