spectacole teatru indart

Teatrul InDArt a pregătit pentru bucureșteni o ofertă de artă, în diverse forme, cu evenimente pentru toate categoriile de spectatori. Iată programul detaliat al evenimentelor din perioada următoare:

Miercuri, 15 octombrie ora 20.00 – Teatru: Trăiește-ți fanteziile, Club Deeper, str. Hristo Botev nr. 12, tel. 0736525666. Bilet: 25 lei.
Duminică, 19 octombrie, ora 20.00 – Show de improvizație: Grupa mică, Club Deeper. Bilet: 25 lei.
Duminică, 19 octombrie, ora 20.00: Artists Social Night #2, Club HangOver, str. Șelimbar, nr 1. Intrarea liberă.

teatru traieste ti fanteziile indart

Teatrul INDART reia în noua stagiune reprezentațiile cu multpremiata comedie Trăiește-ți fanteziile, adaptare după piesa lui John Tobias, o satiră acidă la adresa cărților motivaționale și a metodelor pe care acestea le propun pentru îmbunătățirea calității vieții. Piesa, cu un mare succes inclusiv la publicul bucureștean, este o comedie savuroasă, spumoasă și plină de dinamism, cu răsturnări de situație inteligente și scene de un comic clasic reinterpretat, într-o distribuție perfect aleasă, totul pentru a oferi spectatorilor peste o oră de relaxare și, poate, câteva teme de reflecție.

Spectacol produs de Teatrul InDArt, în viziunea regizorului Bogdan Gagu. Distribuție: Adriana Guluțanu, Cristi Martin, Cătălin Stelian, Alin Brancu și Silvia Gagu. Scenografia: Răzvan Plăiaşu; Costume: Cătălina Tăbăcaru; Ilustrație muzicală: Dan Simion.

Deeper grupa mica

Show de impro cu Grupa mică, una dintre cele mai cerute trupe de improvizație din București, este evenimentul de la sfârșitul săptămânii, duminică, 19 octombrie, în Club Deeper. Trupa reușește să creeze la fiecare show povești care să-i facă pe oameni să râdă și să trăiască pentru câteva zeci de minute într-o lume aproape perfectă. Au la activ aproape o sută de show-uri și mii de spectatori care s-au distrat, au râs și s-au relaxat la spectacolele lor. Cu susținerea InDArt, Grupa mică face show și în club Deeper.
Cine sunt ei? Sunt actori, cântăreți, IT-iști – într-un cuvânt… improvizatori!
Cristi Martin, Gabriel Bârsan(alias GB), Alexandru Zob, Jassmine Cristina Glodeanu, Alexandru Sabău. Improvizație la prezentare: Alexandra Timofte (da-da, la Grupa Mică prezentator e o super-improvizatoare!).

alege ti povestea indart

Alege-ți povestea continuă pe 19 octombrie, după o primă ediție plină de emoție și căldură. Proiectul cultural inițiat de InDArt urmărește crearea unor punți de legătură între artiști și creatori din diferite domenii și cât mai multe comunități, prin facilitarea accesului în spațiul creator al primilor. Astfel, aceia ce îndrăznesc să pătrundă în această zonă a creației, care, de obicei, rămâne ascunsă, au șansa unică de a descoperi omul din spatele artistului. Vor primi povestea fiecărui artist care alege să-și dăruiască sufletul iubitorilor de frumos.
A doua ediție are și ea invitați cu povești prețioase, speciale: Alecsa Dogaru – jurnalist, Filip Dascălu – lutier și Adrian Simion – pictor. Seara va fi completată cu muzică live, în concerte susținute de Coffee Fix și o trupă tânără: Lucia și Andrei.

www.indart.ro

www.facebook.com/alegetipovestea

www.facebook.com/TeatrulInDArtOficial

costintuchilaȘTIRIalegeti-povestea,club deeper,impovizatie,proiect cultural,show,teatrul indart

Teatrul InDArt a pregătit pentru bucureșteni o ofertă de artă, în diverse forme, cu evenimente pentru toate categoriile de spectatori. Iată programul detaliat al evenimentelor din perioada următoare: Miercuri, 15 octombrie ora 20.00 – Teatru: Trăiește-ți fanteziile, Club Deeper, str. Hristo Botev nr. 12, tel. 0736525666. Bilet: 25 lei. Duminică, 19...