spectacole educative teatrul arte dell anima

Teatrul Arte dell’Anima din București vă invită să urmăriți spectacole educative și interactive pentru copii la sediul nostru din strada Făinari, nr. 17D, precum Mica sirenă, Motanul încălțat etc.

Teatrul Arte dell’Anima crede în educarea copiilor noștri pentru un viitor mai bun. Această educație începe încă de la cele mai fragede vârste, chiar prin poveștile nemuritoare ale copilăriei, precum: Mica sirenă, Motanul încălțat, Iedul cu trei capre, dar și multe altele.

În datele de 17 și 18 mai, la ora 10.00, Teatrul Arte dell’Anima vă invită să urmăriți povestea unei sirene micuțe ce își dorește din tot sufletul să cunoască lumea: Mica sirenă după H. C. Andersen, producție a Atelierului Magdei.

Tatăl lui Ariel, regele Triton, nu vrea să audă de o asemenea poveste și are motive bine întemeiate. Sirena noastră își petrece toate zilele pe fundul oceanului, alături de prietenul ei, Sebastian, un crab simpatic, asta până într-o zi când salvează un prinț căzut în mare. Ariel se îndrăgostește de prințul Eric și decide să renunțe la coada de sirenă în schimbul picioarelor omenești. Apelează la Ursula, vrăjitoarea mării, care îi va îndeplini dorința doar în schimbului glasului ei minunat.

Se va descurca Ariel în lumea oamenilor? Va reuși să îl cucerească pe prinț? Dar oare Triton, tatăl ei, cum va reacționa?
O adaptare plină de umor a unei frumoase povești despre o sirenă încăpățânată, un prinț fermecător, o vrăjitoare nemiloasă și un rege cu puteri. Un spectacol cu fragmente muzicale, cântate live de actori, interactiv, actorii inițiind dialog cu copii.

Mica sirena

Imagini din spectacolul ”Mica sirenă”

Vă așteptăm așadar și pe voi la o lecție despre peripețiile prin care trece un copil atunci când nu ascultă de părinți, dar și despre asumarea greșelilor și beneficiile recunoașterii acestora!

Producție: Atelierul Magdei, găzduit de Teatrul Arte dell’Anima
Durată: 60 minute.

Pentru mai multe detalii și informații vizitați site-ul nostru: www.artedellanima.ro și nu ezitați să ne contactați la 0733 060 033 sau prin e-mail la teatru@artedellanima.ro.

Comunicat al Teatrului Arte dell’Anima

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIatelierul magdei,Iedul cu trei capre,mica sirenă,motanul încălțat,Teatrul Arte dell’Anima
Teatrul Arte dell’Anima din București vă invită să urmăriți spectacole educative și interactive pentru copii la sediul nostru din strada Făinari, nr. 17D, precum Mica sirenă, Motanul încălțat etc. Teatrul Arte dell’Anima crede în educarea copiilor noștri pentru un viitor mai bun. Această educație începe încă de la cele mai fragede vârste,...