teatru in tvr

În cadrul programului ”Teatru în TVR”, în Grădină TVR sunt programate la sfârșitul acestei săptămâni spectacolele:

Vineri, 14 iulie 2017, ora 20.30: Teatrul Coquette, ”Colonelul și păsările” de Hristo Boicev. Regia: Ingrid Bonţa. Distribuţia: Celina Niţu (Teresa), Alexandra Gabriela Niţă (Meral Romska), Ruxandra Bălașu (Mata Hari/Nina), Veronica Ungureanu/Iulia Cărnaru (Doctoriţa), Pavel Bârsan/Cristian Dumitru (Colonelul Fetisov).

Un fel de ”M.A.S.H” cu accente balcanice. În curtea unui azil de nebuni se rătăcește un pachet cu uniforme ONU. O întâmplare ce iniţial poate părea banală spectatorilor, are efecte imediate asupra pacienţilor. Rutina acestora este dată peste cap şi este suficient pentru ca ei să interpreteze totul ca pe un tainic semn militar. Pacienţii decid să se unească şi să îşi formeze propria armată. Împreună vor să pornească spre Strasbourg pentru a se alătura trupelor ONU.
O comedie despre relativitatea realităţii şi a normalului.

Imagine din spectacolul ”Colonelul și păsările”

Imagine din spectacolul ”Colonelul și păsările”

Spectacolul ”Colonelul şi păsările” a participat la Festivalul Internaţional ”Nova Drama 2016” din Bulgaria, unde a luat premiul pentru cel mai bun spectacol străin.

Rezervări pentru bilete la spectacolul ”Colonelul şi păsările”, prezentat de Teatrul Coquette se pot face la numărul de telefon 0754990017, pe e-mail la rezervari@teatrulcoquette.ro şi se pot achiziţiona online pornind de la adresa http://www.teatrulcoquette.ro/bilete-program-contact.html. Preţul unui bilet: 33 lei/persoană.

Sâmbătă, 15 iulie 2017, ora 11.00: Compania de Teatru Gestual Art, ”Prinţesa Fluture” după povestea cu același nume a Iuliei Hasdeu. Spectacol pentru copii. Regia: Claudia Negroiu.  Cu: Claudia Negroiu, Dan Apăvăloaiei, Rucsandra Nelepcu, Dana Ioniţă.

”Prințesa Fluture” este un spectacol sensibil, plin de fantezie oferit de Asociația Socioculturală Concept – Compania de teatru Gestual Art ART, în colaborare cu Universitatea Populară “Ioan I. Dalles”. Spectacolul ,,Prințesa Fluture” are la bază încântătoarea poveste cu același nume a scriitoarei Iulia Hasdeu.

Ora 20.30Compania de Teatru Gestual Art, ”Édith Piaf”, recital Claudia Negroiu. Scenariul şi regia: Mălina Andrei. Scenografia: Aurel Pătraşcu. Aranjamentul muzical: Vasile Malic.

Spectacol bazat pe biografia legendarei cântărețe Édith Piaf, scrisă de sora acesteia.

Pentru spectacolele propuse de Compania de Teatru Gestual Art, biletele se pot rezerva la numerele de telefon 0749196052 şi 0757531874, între orele 10.00–22.00 sau se pot achiziţiona online de pe site-ul www.iabilet.ro. La spectacolul pentru copii”„Prinţesa Fluture”, preţul biletelor este de 15 de lei/adulţi şi 10 lei/bilet redus pentru copii, studenţi, pensionari (https://www.iabilet.ro/bilete-printesa-fluture-29489/). La recitalul ”Édith Piaf”, biletele se pot achiziţiona la preţul de 30 lei/adut şi 20 lei, preţ redus pentru studenţi şi pensionari (https://www.iabilet.ro/bilete-edith-piaf-29491/)

Duminică, 16 iulie 2017, ora 11.00: Teatru la Cinema, Cenuşăreasa”. Spectacol pentru copii.

La reprezentaţia pentru copii ”Cenuşăreasa” biletele pot fi rezervate la numărul de telefon 0310051620 sau pot fi achiziţionate de pe site-ul www.teatrulacinema.ro. Preţul biletelor este: 19 lei/bilet sau 19 lei pentru un adult şi un copil până în 5 ani. Pentru alte pachete promoţionale oferite de Teatru la Cinema, vă rugăm să consultaţi pagina oficială www.teatrulacinema.ro.

Ora 20.30Teatrul Scena, Târgu Mureș: Ah, vecina, vecina, vecina” de Norm Foster. Traducere de Claudia Motea. Regia: Liviu Pancu. Distribuţia: Dana Pancu (Fay, Angel, Gina), Liviu Pancu (John Cummings). Ilustraţia muzicală: Giovani Olar. Lumini: Radu Pitaru.

Intrarea la acest spectacol este gratuită. Rezervările se pot face la telefonul 0751254117 sau la adresa de e-mail teatrulscena@yahoo.com. Invitaţiile pot fi ridicate, cu o oră înainte de începerea spectacolului, de la intrarea din Calea Dorobanţilor nr. 191 (lângă Troiţă).

Biletele pot fi achiziţionate şi în zilele desfăşurării spectacolelor, cu o oră înaintea începerii reprezentaţiilor, de la casa mobilă amenajată la intrarea TVR din Calea Dorobanţilor nr. 191 (lângă Troiţă).

Accesul se va face exclusiv prin zonele stabilite şi marcate de organizatori.

Rugăm spectatorii să respecte, pe durata reprezentaţiei, locurile desemnate în spaţiul de spectacol.

Accesul la oricare dintre spectacolele stagiunii Teatru în TVR se face şi pe baza unui act de identitate.

Comunicat al Casei de Producție a TVR

logo-revista-teatrala-radioVezi și: Arhiva rubricii Teatru TV 

Arhiva rubricii Cronica de teatru tv de Ani Bradea

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIbiografie edith piaf,Claudia Negroiu,Colonelul şi păsările,Compania de Teatru Gestual Art,edith piaf,gradina trv,iulia hasdeu,Norm Foster,teatru in tvr
În cadrul programului ”Teatru în TVR”, în Grădină TVR sunt programate la sfârșitul acestei săptămâni spectacolele: Vineri, 14 iulie 2017, ora 20.30: Teatrul Coquette, ”Colonelul și păsările” de Hristo Boicev. Regia: Ingrid Bonţa. Distribuţia: Celina Niţu (Teresa), Alexandra Gabriela Niţă (Meral Romska), Ruxandra Bălașu (Mata Hari/Nina), Veronica Ungureanu/Iulia Cărnaru (Doctoriţa), Pavel Bârsan/Cristian Dumitru...