spectacole unteatru bucuresti

Teatrul Unteatru din București continuă stagiunea estivală și vă așteaptă cu drag, toată vara, de la ora 20.00, la spectacole.

Miercuri, 22 iulie 2015, la ora 20.00 este programat spectacolul Un tramvai numit dorință de Tennessee Williams. Regia: Andrei și Andreea Grosu. Cu: Mihaela Trofimov, Nicoleta Lefter, Liviu Pintileasa, Richard Bovnoczki. Scenografia: Vladimir Turturică.

mihaela trofimov

Mihaela Trofimov (Blanche) în prologul spectacolului Un tramvai numit dorință

„Un spectacolul care urmăreşte, sub lupă, evoluţia celor patru personaje cu titlul unui destin comun: ratarea. Textul lui Williams stă la baza unei creaţii spectaculare care îşi doreşte răspândirea unei poveşti de care nu te mai poţi despărţi.”

un tramvai numit dorinta unteatru

Mihaela Trofimov, Liviu Pintileasa (Stanley), Nicoleta Lefter (Stella). Sursa foto: Ileana Lucaciu, Spectator

Spectacol distins cu Premiul „Teatru de mâine”, acordat de Asociația Internațională a Criticilor de Teatru în cadrul Festivalului Național de Teatru București 2013 și Marele Premiu la Iași Fringe Festival 2013. 

iolanda_covaci_si_marius_calugarita_in_povestea_ursilor_panda

Joi, 23 iulie 2015, la ora 20.00, puteți vedea Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt de Matei Vișniec. Regia: Cătălina Buzoianu. Cu: Iolanda Covaci și Marius Călugărița. Sound design: Mihai Prejban/Sorin Antonie. Mişcarea scenică: Galea Bobeicu. Elemente pantomimă: Adrian Nour.

Această reprezentație se joacă pentru susținerea primei bănci de lapte din Romania – www.bancadelapte.ro. 

Laptele matern este cea mai bună hrană pe care o poate primi un copil. E cel mai sănătos, îl ajută pe cel mic să crească bine, să aibă o imunitate bună şi să fie sănătos ca adult.
Pentru prematuri sau nou-născuţii cu probleme, laptele matern e vital!
Iar copiii care nu pot primi lapte de la propria lor mamă, îl vor putea primi de la banca de lapte! Testat, pasteurizat, sigur, sănătos!
În Europa există 206 bănci de lapte. În ţara noastră, niciuna!
Avem nevoie de ajutorul tău pentru a înființa prima bancă de lapte matern din Romania! Și copiii noștri merită sa beneficieze de alimentația cu lapte matern!

matei visniec frumoasa calatorie a ursilor panda

Iolanda Covaci și Marius Călugărița în Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt. Sursa foto: Unteatru

Istoria lui Vişniec, absurdă şi plină de umor, începe ca o poveste de dragoste din lumea noastră: doi tineri se trezesc într-o dimineaţă în acelaşi pat şi nu-şi amintesc nici cum au ajuns acolo, nici dacă au făcut dragoste, dar încep o relaţie. Convenţia este să petreacă împreună doar nouă nopţi, apoi ea să dispară pentru totdeauna. Sunt nouă nopţi care se scurg încet şi durează cât o viaţă, în care cei doi refac ritualul vechi şi nou al iubirii dintre un bărbat şi o femeie. Se descoperă unul pe altul, se oferă unul altuia, încep să schimbe experienţe, apoi se ceartă, se însingurează şi devin mai atenţi la ceilalţi decât la ei înşişi…  

Premii și selecții în festivaluri: 

Premiul pentru cel mai bun spectacol la Festivalul de Teatru Studio Pitești, 2011
Festivalul Zile și Nopti de Teatru Brăila, 2011
Bursa de Creație acordată de ICR Paris, 2012
Festivalul de Teatru Underground Arad, 2012
Festivalul Național de Teatru Independent, 2013
Iași Fringe Festival, 2013
Festivalul Francofonie Buzău, 2013.

Adresa Unteatru: Str. Ilfov nr. 1, Sector 5, București, în spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei.

Rezervări de bilete se pot face: pe adresa unteatru@gmail.com; pe site-ul www.unteatru.ro sau sms la numărul 0721268516 (nume, dată, spectacol, număr de locuri). Bilete online: pe www.tomtix.ro. Veți primi confirmare pe mail, respectiv pe telefon.
Pentru alte detalii: www.unteatru.ro 
http://www.facebook.com/unteatru.teatrul

Comunicat al Unteatru din București

logo revista teatrala radioAlte știri despre Unteatru

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIandreea grosu,andrei grosu,cătălina buzoianu,frumoasa calatori a ursilor panda,iolanda covaci,marius călugărița,tennessee williams,un tramvai numit dorință,unteatru

Teatrul Unteatru din București continuă stagiunea estivală și vă așteaptă cu drag, toată vara, de la ora 20.00, la spectacole. Miercuri, 22 iulie 2015, la ora 20.00 este programat spectacolul Un tramvai numit dorință de Tennessee Williams. Regia: Andrei și Andreea Grosu. Cu: Mihaela Trofimov, Nicoleta Lefter, Liviu Pintileasa, Richard Bovnoczki. Scenografia: Vladimir Turturică. Mihaela Trofimov (Blanche)...