godot cafe teatru bucuresti

Marţi, 27 mai 2014, ora 19.00, la Godot Café-Teatru, se va juca spectacolul Masculin-feminin, organizat de Asociaţia INSPIRA.

masculin feminin lia bugnar godot cafe

Un spectacol în care granițele dintre sexe sunt încălcate, mai întâi cu seninătate, după care, cu tristețe, apoi cu haz de necaz și, în toate aceste situații, cu umor. Cam cât de puternică poate fi o iubire? La câte schimbări rezistă ea? Cât de radicale pot fi schimbările?

O comedie la care râsul e cu lacrimi… de tristețe… Un spectacol despre iubire în toate genurile ei, adică masculin, feminin și tot ce încape între acestea două. O piesă în care iubirea n-are nevoie de nimic ca să existe, nici măcar de buletin de identitate, nici măcar de data de naștere. „Nu trebuie neapărat să ne naștem ca să ne iubim, deși iubirea e singurul lucru pentru care merită să te naști.”

Lia Bugnar asigură, ca de obicei, proviziile de umor și de emoție, iar cei care le livrează la mare artă sunt: Theodora Stanciu, Andrei Aradits, Marius Manole, Laura Creț, Ilinca Manolache.

chris simion prestam servicii artistice

Tot marţi 27 mai 2014, de la ora 20.00 la Godot Café-Teatru, va avea loc spectacolul Prestăm servicii artistice (spectacol selectat la Festivalul de comedie) scris şi regizat de Chris Simion. Un spectacol în care joacă Valentin Teodosiu, Manuela Hărăbor, Dan Rădulescu, Diana Dumitrescu şi Corina Moise.

Miercuri, 28 mai 2014, ora 19.00, la Godot Café-Teatru, un alt spectacol: Cineva ca tine de Cristina Florea. În distribuție: Letiţia Vlădescu, Cristina Florea, Andreea Vasile, Dan Dan Rădulescu, Tudor Istodor.

cineva ca tine afis

„Deci mergeți la Godot și vedeți-o! Râdeți, minunați-vă, bucurați-vă că există întrebări profunde și-n secolul vitezei, al whisky-ului și ierbii, al artei neînțelese, al omului preocupat de sine și de ceilalți, al omului tot mai încărcat de idei, dar tot mai singur.”

http://www.irule.ro/2012/03/11/cand-cauti-in-multime-pe-cineva-ca-tine/
https://www.facebook.com/events/772781956090084/

Miercuri 28 mai 2014, de la ora 22.00, pe scena de la Godot Café-Teatru, aveţi ocazia să vedeţi Freak show de Florin Piersic Jr. Un one-man-show cu Florin Piersic Jr.

freak show florin piersic jr

Spectatorul are ocazia să urmărească evoluția cameleonică a unui singur actor care se transformă continuu în alt personaj, într-o succesiune halucinantă.

Freak show este un spectacol dinamic, gândit astfel încât să țină publicul cu sufletul la gură, timp de aproape două ore. Spectacol prezentat în cadrul Festivalului Comediei Românești, ediția a XII-a, Secțiunea Teatru Independent.

Rezervări: 021 31 61 682 / 0736 414 244

http://www.ziarulmetropolis.ro/freak-show-exercitii-de-libertate/

 

 

costintuchilaȘTIRIfreak show florin piersic jr,godot cafe teatru,lia bugnar,marius manole,masculi feminin,prestam servicii atistice,tudor istodor
Marţi, 27 mai 2014, ora 19.00, la Godot Café-Teatru, se va juca spectacolul Masculin-feminin, organizat de Asociaţia INSPIRA. Un spectacol în care granițele dintre sexe sunt încălcate, mai întâi cu seninătate, după care, cu tristețe, apoi cu haz de necaz și, în toate aceste situații, cu umor. Cam cât de...