spectacole minimignon

În acest weekend MiniMignon, împreună cu trupa de teatru Clopoțel și trupa Ludio, a pregătit două spectacole:

Sâmbătă, 28 martie 2015, la ora 11.00, copiii vor putea face cunoștință cu Gâscănelul cel năzdrăvan, care umblă alandala fiindcă a fost neascultător și s-a rătacit în pădure. Este un spectacol interactiv destinat copiilor cu vârste între 3 și 10 ani.
Din distribuția spectacolului fac parte: Andrei Rusu, Denes Cristina, Clara Toma. 

Gascanelul nazdravan

Dumnică, 29 martie, la ora 11.00, sunteți invitați cu mic cu mare să ascultați povestea Minciunii albastre șoptită de Doamna Lună. O poveste presărată cu teatru de umbre, puțină aventură, teatru de păpuși și un strop de magie.
Un spectacol Ludio Studio, din distribuția căruia fac parte: Cristina Paraschiv, Dana Paraschiv și Adrian Bîlă. Spectacolul este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani.

Afis Minciuna Albastra

Prețul unui bilet este 25 lei (15 lei pentru copii cu dizabilități). 
Biletele se pot achiziționa de la intrarea Teatrului Mignon din București, str. Hristo Botev nr. 1 (colț cu Piața Rosetti), în dimineața spectacolului.

Rezervări: contact@teatrulmignon.ro sau 0743.318.772
Pentru mai multe detalii: https://www.facebook.com/teatrulminimignon.

costintuchilaȘTIRIjoc,ludiostudio,luna,minimignon,teatru pentru copii,teatrul mignon bucurești
În acest weekend MiniMignon, împreună cu trupa de teatru Clopoțel și trupa Ludio, a pregătit două spectacole: Sâmbătă, 28 martie 2015, la ora 11.00, copiii vor putea face cunoștință cu Gâscănelul cel năzdrăvan, care umblă alandala fiindcă a fost neascultător și s-a rătacit în pădure. Este un spectacol interactiv destinat...