faust-la-tvr-2-silviu-purcarete

Punct de vedere al Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu

Referitor la afirmațiile făcute în presă despre spectacolul Faust și locația în care el se desfășoară, menționăm că spațiul [din str. Triajului 1-3, viaductul Vasile Aaron, n.n.aparține SC Construcții SA, cu care avem un contract de închiriere și exploatare pe o perioadă mai lungă de timp.

Pentru securitatea deplină a desfășurării reprezentațiilor, SC Construcții SA și Teatrul Național „Radu Stanca” au realizat următoarele măsuri: spațiul de joc este prevăzut cu șapte căi de evacuare directă în exterior, amenajate cu nouă hidranți interiori, doi hidranți exteriori, patru ventilatoare de mare capacitate pentru exhaustarea fumului, 14 extinctoare de mână și un extinctor mare P 50. De asemenea, sunt amenajate spații exterioare de evacuare a persoanelor și spații rezervate pentru accesul autovehiculelor de intervenție. Toate materialele folosite pentru amenajarea spațiului și pentru spectacol (decor și fundaluri) sunt din materiale ignifugate, care nu permit arderea.

spectacol-teatrul-national-sibiu-faust-goethe-purcarete

Imagini din spectacolul Faust, regia: Silviu Purcărete

Înaintea desfășurării Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, în data de 19 mai 2015, a avut loc o aplicație complexă în care au participat angajații Teatrului Național „Radu Stanca”, echipaje de pompieri ale ISU, reprezentantul Serviciului Integrat ISU din cadrul Primăriei Sibiu și tot personalul aferent deservirii spațiului de spectacol: spectatori, actori, tehnicieni și angajații SC Construcții SA.

În plus, pentru desfășurarea în siguranță a spectacolelor, s-au luat următoarele măsuri preventive: la fiecare reprezentație, ISU a asigurat echipaje de pompieri cu autospeciale și mijloace de stingere specifice, măsuri similare luându-se în toate locațiile unde s-au desfășurat evenimentele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, atât indoor cât și outdoor, după necesități.

Florin Țicu, Director Tehnic

Rodica Nedelcu, Șef Serviciu Administrativ

Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu

logo revista teatrala radio

Vezi: Pactul lui Purcărete, cronică de teatru tv de Ani Bradea

Arhiva Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu 

Arhiva FITS 2015 

Arhiva FITS 2014

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIfaust goethe,silviu purcărete,teatrul național radu stanca
Punct de vedere al Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu Referitor la afirmațiile făcute în presă despre spectacolul Faust și locația în care el se desfășoară, menționăm că spațiul  aparține SC Construcții SA, cu care avem un contract de închiriere și exploatare pe o perioadă mai lungă de timp. Pentru securitatea...