homemade festival oradea

Spectacolul Homemade, în regia lui Márta Vargyas, va participa la Festivalul ”HolnapUtán” (”Poimâine”), organizat de Teatrul Szigligeti din Oradea. Spectacolul este programat joi, 6 aprilie, ora 17.00, în Sala Arcadia. 

homemade1

Homemade s-a născut în urma unui proces de creație și a unei cercetări sociologice despre situația familiilor din România. „Scopul nostru este descoperirea unor probleme existente în familii, relațiile inter-familiare și punerea lor în contextul artei contemporane. Sperăm că acest eveniment va contribui la conștientizarea unor probleme ale comunității, inițierea unui dialog și căutarea posibilelor soluții.” – Echipa spectacolului (actori, dramaturgi, studenți la actorie și teatrologie).

homemade 2

Imagini din spectacol

Scopul Festivalului ”Holnapután” (”Poimâine”) este acela de a-i pune în valoare pe artiștii tineri. Acest tip de eveniment permite introducerea în spaţiul public a problemelor stringente ale tinerilor de azi și promovarea tendinţelor contemporane ale teatrului, artei plastice şi muzicii.

Comunicat al Teatrului Maghiar de Stat din Cluj

logo-revista-teatrala-radioVezi: Arhiva Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca

Arhiva rubricii Festivaluri

costintuchilaFESTIVALURIFestivalul ”Holnapután” (”Poimâine”),Homemade,Márta Vargyas,teatrul maghiar de stat din cluj,Teatrul Szigligeti
Spectacolul Homemade, în regia lui Márta Vargyas, va participa la Festivalul ”HolnapUtán” (”Poimâine”), organizat de Teatrul Szigligeti din Oradea. Spectacolul este programat joi, 6 aprilie, ora 17.00, în Sala Arcadia.  Homemade s-a născut în urma unui proces de creație și a unei cercetări sociologice despre situația familiilor din România. „Scopul...