orchestra titanic hristo boicev teatrul arad

„Cabaretul spiralat à la Hausvater” (definiţa dată acestui spectacol de criticul Paul Boca) va reprezenta Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad la ediţia I a Festivalului Internaţional de Teatru al Ţărilor Balcanice „Balkan Breeze” de la Bursa, festival care se desfăşoară în perioada 8–22 martie 2014.

spectacol hausvater orchestra titanic

Meto, Luba, Doko, Luko şi Harry, adică actorii Zoltan Lovas, Carmen Vlaga Bogdan, Alex Mărgineanu, Ioan Peter şi Bogdan Costea vor urca pe scena acestui festival în data de 13 martie, de la ora 20.00, spectacolul urmând a fi susţinut la Ahmet Vefik Pasa Stage. Să le ţinem pumnii actorilor arădeni, convinşi fiind de faptul că întreaga echipă va demonstra şi în cadrul acestui festival că la Arad teatrul are valoare şi este slujit de adevăraţi profesionişti ai scenei!

Reportaj de Raluca Rădulescu

)

 

costintuchilaFESTIVALURIalexander hausvater,orchestra titanic,turneu bursa turcia
„Cabaretul spiralat à la Hausvater” (definiţa dată acestui spectacol de criticul Paul Boca) va reprezenta Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad la ediţia I a Festivalului Internaţional de Teatru al Ţărilor Balcanice „Balkan Breeze” de la Bursa, festival care se desfăşoară în perioada 8–22 martie 2014. Meto, Luba, Doko, Luko...