zbang teatrul radu stanca sibiu

Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu a pregătit publicului la final de ianuarie un cadou plin de muzică și culoare. Spectacolul Zbang – A Musical Abba Fantasy după Abribus de Laurent van Wetter, produs de Departamentul de Artă Teatrală din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu în colaborare cu Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu, se va juca începând din acest an în Sala mare a teatrului. Primele două reprezentații vor avea loc vineri, 30 ianuarie și sâmbătă, 31 ianuarie 2015, la ora 19.00. 

Zbang-foto tnrs

Adaptarea scenariului și regia: Șerban Puiu. Coordonator traducere text: Anca Tomuș.Traducerea cântecelor: Maria Soilică. În distribuție: Maria Soilică, Alexandra Șerban, Alexandru Dobrița, Cristian Timbuș, Anton Balint, Vlad Bacalu, Cristina Blaga, Rada Constantinov, Iulia Popa, Tudor Răileanu. Asistent regie: Codruța Presecan. Coordonatori muzicali: Constantin Iridon și Melinda Samson. Coregrafia: Adriana Bârză. Scenografia: Mihai Păcurar. 

zbang a musical abba fantasy

Zbang – A Musical Abba Fantasy este primul musical montat la Sibiu, o adaptare originală a celebrului musical Mamma mia. Concepția regizorală a lui Șerban Puiu sugerează atmosfera de Broadway și propune tinerilor de azi o perspectivă a culturii pop și flower power a anilor ’70. În spectacol se cântă live, iar numerelor de musical ale show-ului original li se adaugă crearea unor momente noi având ca bază muzicală alte melodii celebre ale epocii, care au fost asimilate scenariului original. Decorul spectacolului este realizat exclusiv din proiecții gândite de scenograful Mihai Păcurar. 

zbang

În afară de reprezentațiile de la Sibiu, spectacolul Zbang – A Musical Abba Fantasy s-a bucurat de un mare succes la Festival Melodrama de la Jelcz-Laskowice (Polonia), în august 2014.

Durata aproximativă: 1 oră și 45 de minute.

Preț bilete: 15 lei; 10 lei.

Daniela Plopeanu

PR, Teatrul Naţional „Radu Stanca” din Sibiu

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu

Arhiva Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu 2014

Retrospectivă 2014: Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, ediția a XXI-a, 2014

costintuchilaȘTIRIABBA,broadway,Festival Melodrama de la Jelcz-Laskowice,FITS,mamma mia,serban puiu,teatrul national radu stanca sibiu,zbang a musical abba fantasy

Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu a pregătit publicului la final de ianuarie un cadou plin de muzică și culoare. Spectacolul Zbang – A Musical Abba Fantasy după Abribus de Laurent van Wetter, produs de Departamentul de Artă Teatrală din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu în colaborare cu Teatrul...