clubul-dramaturgilor-uniunea-scriitorilor

Institutul Cultural Român și Filiala București-Dramaturgie a Uniunii Scriitorilor din România, în colaborare cu Radio România Cultural, prezintă miercuri, 17 iunie 2015, ora 18.00, al nouălea spectacol al stagiunii 2014-2015: spectacolul lectură cu piesa Stăpânul tăcerii de Horia Gârbea. Își dau concursul studenții-actori ai anului III din cadrul Universităţii „Hyperion”, Facultatea de arte „Geo Saizescu”, în regia cadrelor didactice Mihaela Triboi și Silvia Ciobanu. Evenimentul va avea loc la sediul Institutului Cultural Român din București (Aleea Alexandru nr. 38).

Stapanul-tacerii-spectacol-lectura-la-ICR

Spectacolul  va fi urmat de comentarii și aprecieri ale publicului.

Piesa lui Horia Gârbea este o comedie despre politică, putere și trădare. Politica este cea care corupe, îi face pe oameni să se creadă zei, cea care degradează relațiile umane până la distrugerea a limbajului însuși. O succesiune de lovituri de stat și revoluții de cabinet se termină cu un entuziasm general… pentru o zi. 

Horia Gârbea

Horia Gârbea

Intrarea este liberă.

http://horiagarbea.blogspot.com

http://cadereabastiliei.blogspot.com

logo revista teatrala radioVezi: arhiva rubricii Spectacol-lectură

costintuchilaSPECTACOL-LECTURĂclubul dramaturgilor,horia garbea,icr,politica,stpanul tacerii
Institutul Cultural Român și Filiala București-Dramaturgie a Uniunii Scriitorilor din România, în colaborare cu Radio România Cultural, prezintă miercuri, 17 iunie 2015, ora 18.00, al nouălea spectacol al stagiunii 2014-2015: spectacolul lectură cu piesa Stăpânul tăcerii de Horia Gârbea. Își dau concursul studenții-actori ai anului III din cadrul Universităţii „Hyperion”,...