gala-hop-2017

Astăzi, 6 septembrie 2017 este ultima zi de concurs la Gala HOP.

Ultimii concurenți, atât la secțiunea individual, cât și la secțiunea grup, pot fi urmăriți în sala de spectacole de la Vox Maris Grand Resort, dar și prin transmisia live pe www.galahop.ro și pe contul oficial de Facebook al Galei (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor)

Imediat după încheierea concursului, începând cu ora 22.00 – START VOT! click aici

Votul publicului este deschis până joi, 7 septembrie 2017, ora 20.00, înainte de începerea Galei de premiere, atunci când vom afla, cu toții, în direct, câștigătorii acestei ediții.

Juriul final, alcătuit din actrița Ana-Ioana Macaria, actorul Zsolt Bogdan, producătorul de film Ada Solomon, regizorul Mihai Măniuțiu și actorul Alexandru Voicu decide câștigătorii Premiilor HOP: Cel mai bun actor, Cea mai bună actriță, Premiul ”Sică Alexandrescu” – premiul special al juriului, Premiul pentru cel mai bun spectacol, precum și câștigătorul Premiului ”Ștefan Iordache”, Marele Premiu al Galei.

La rândul său, publicul își alege câștigătorii – și cel mai bun actor, și cea mai bună actriță, și cel mai bun spectacol.

HOP 2017. Foto Maria Stefănescu

HOP 2017. Foto: Maria Stefănescu

Cei care nu au reușit să urmărească competiția în transmisiune live, e important de știut faptul că înregistrarea serilor precedente este valabilă pe contul oficial de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA).

Așteptăm, cu toții, Gala ediției aniversare HOP 20!

Comunicat al UNITER

Vezi și: Flash 1 HOP 2017: ”Când amintirile-n trecut…”, cronică de festival de Mariana Ciolan

logo-revista-teatrala-radioVezi: Arhiva Gala HOP

costintuchilaFESTIVALURIAlexandru Voicu,Gala HOP 2017,mihai maniutiu,sică alexandrescu,vot public HOP
Astăzi, 6 septembrie 2017 este ultima zi de concurs la Gala HOP. Ultimii concurenți, atât la secțiunea individual, cât și la secțiunea grup, pot fi urmăriți în sala de spectacole de la Vox Maris Grand Resort, dar și prin transmisia live pe www.galahop.ro și pe contul oficial de Facebook al...