teatrul stela popescu

Anul 2017 începe în forță la Teatrul „Stela Popescu” – cu premiera musicalului Chirița la Iași de Roman Vlad, spectacol inspirat din piesa lui Vasile Alecsandri, în regia lui Dan Tudor. Rolul principal îl deține marea actriță Stela Popescu, distribuția fiind completată de artiștii Daniel Filipescu, Andrei Lazăr, Andreea Blidariu, Ștefan Popov, Bogdan, Jennifer, Marian Marinescu ș.a.

Chirita la Iasi stela popescu

Publicul este invitat să vadă o creație scenică atât cu muzică originală, cât și cu ecouri din pagini de Flechtenmacher (în spiritul epocii de atunci), cu o mişcare scenică alertă, cu pedală pe comicul de situaţie, cu elegante sau pline de vervă dansuri de epocă semnate de Ştefan Soare şi interpretate de membrii Baletului TSP, dar și cu fastuoase costume, cu decoruri sugestive a căror autoare este apreciata scenografă Viorica Petrovici. Dan Tudor știe să realizeze spectacole pe placul publicului; a găsit cheia către sufletul spectatorului și cu această montare.

stela popescu chirita la iasi roman vlad

Imagine din spectacol

Prima reprezentație a avut loc luni, 16 ianuarie, la Sala Mare a Palatului Național al Copiilor. Până la sfârșitul lunii, musicalul Chirița la Iași este programat, în același spațiu, astfel: 17 ianuarie (ora 10.00), 21 ianuarie (ora 17.00), 22 ianuarie (ora 11.00), 23, 24, 30, 31 ianuarie (ora 10.00). 

Chirița la Iași – eveniment al stagiunii curente a Teatrului „Stela Popescu” – va avea, cu siguranță, un parcurs impresionant: cu foarte multe reprezentații, fie la sediu, fie în turneu, fie la festivaluri.

Biroul de presă al Teatrului „Stela Popescu”

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂalex flechtenmacher,balet,chirita la iasi,musical,roman vlad,stela popescu,teatrul stela popescu
Anul 2017 începe în forță la Teatrul „Stela Popescu” – cu premiera musicalului Chirița la Iași de Roman Vlad, spectacol inspirat din piesa lui Vasile Alecsandri, în regia lui Dan Tudor. Rolul principal îl deține marea actriță Stela Popescu, distribuția fiind completată de artiștii Daniel Filipescu, Andrei Lazăr, Andreea Blidariu,...