Interviu realizat de POMPILIUS ONOFREI

suflet vagabond interviu pompilius onofrei

În exclusivitate pentru Revista Teatrală Radio

Îmbinând cu succes teatrul cu muzica, spectacolul Suflet vagabond, un performance plin de culori și emoții, se va juca sâmbătă, 23 și duminică, 24 ianuarie 2016, de la ora 20.00, la sediul din Gabroveni al ARCUB (str. Lipscani nr. 84-90).

suflet vagabond foto toma laptes

Fotografii din spectacol de Toma Lapteș  

Spectacolul a fost imaginat de doi creatori-hoinari cu o bogată experiență în afara țării: actrița de teatru și film Simona Măicănescu (în țară a lucrat cu regizori precum Tompa Gábor, Sanda Manu, Silviu Purcărete, Mona Chirilă, Alexandru Dabija, Cătălina Buzoianu, Lucian Pintilie) și muzicianul și compozitorul Alex Simu (aici, cântând la clarinet și clarinet bas), care și-a plimbat muzica prin 32 de țări și cinci continente. Din echipa proiectului mai fac parte: Elena Butică, asistent regie și scenografie, Dan Basu, un artist vizual foarte cunoscut în zona underground românească pentru proiecțiile sale multimedia și pictorița stabilită în Spania, Anka Moldovan, ale cărei tablouri reprezintă suportul spectacolului vizual.

Detalii în dialogul realizat cu Simona Măicănescu și Alex Simu cu ocazia premierei spectacolului, care  a avut loc în 12 decembrie 2015.

pompilius onofrei

Pompilius Onofrei

logo revista teatrala radioInterviuri și reportaje de Pompilius Onofrei:

Marina Constantinescu: „În selecția pentru FNT 2015 nu am avut în vedere un număr, ci doar calitatea și valoarea spectacolelor”

George Remeș: „Teatrul independent este un fenomen tot mai răspândit în România”

Radu Iacoban: „«After Hours», un spectacol despre singurătate și posibilitățile de evadare”

Bogdan Sărătean: „Cu BIS Teatru am simțit că are sens ce facem”

„Foamea noastră cea de toate zilele”, spectacol inedit la Centrul „Replika” din București

„Livada de vișini” la UnTeatru din București

Oana Stoica: „«Apă de mină», un spectacol despre o zonă din România care moare lângă noi”

Doru Nițescu: „A fi cineast înseamnă să nu poți sta liniștit”, interviu

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva rubricii Interviu

costintuchilaINTERVIUale simu,arcub,cel mai lung clarinet bas din lume,interviu rtr,libertate,metaforă,pompilius onofrei,sala gabroveni,simona maicanescu,suflet vagabond
Interviu realizat de POMPILIUS ONOFREI În exclusivitate pentru Revista Teatrală Radio Îmbinând cu succes teatrul cu muzica, spectacolul Suflet vagabond, un performance plin de culori și emoții, se va juca sâmbătă, 23 și duminică, 24 ianuarie 2016, de la ora 20.00, la sediul din Gabroveni al ARCUB (str. Lipscani nr. 84-90). Fotografii din spectacol de...