instagrameri la teatrul national bucuresti

Sâmbătă, 21 martie 2015, cu ocazia celui de-al 11-lea Instameet global organizat de Instagram la Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti, sălile şi foaierele, scenele, spaţiile expoziţionale, dar si culisele,  scările şi depozitele din spatele scenei au fost luate „în vizor” de peste 100 de tineri pasionaţi de fotografie şi utilizatori Instagram, care au avut prilejul să exploreze şi să fotografieze în premieră clădirea complet renovată a teatrului.

instagrameri tnb

Participanţii au fost provocaţi să realizeze şi să posteze fotografii care surprind lumea teatrului,  folosindu-se de hashtag-ul #viatalateatru, ales special pentru acest proiect realizat în colaborare cu Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti.

Cu această ocazie s-a dat startul concursului de fotografii și clipuri video pe Instagram #viatalateatru.

Concursul se adresează tuturor utilizatorilor de Instagram și are ca scop promovarea teatrului ca formă de exprimare artistică și ca alternativă de petrecere a timpului liber. Instagramerii din București și din România care au fost prezenţi la Instameet-ul organizat în 21 martie la Teatrul Naţional, sunt primii  invitați să se înscrie în concurs folosind hashtag-ul #viatalateatru şi postând,  până pe 29 martie 2015,  fotografiile și clipurile realizate.

Instagrameri 8

Instagram este o rețea socială cu peste 300 de milioane de utilizatori și o comunitate de pasionați ai artelor vizuale și călătoriilor. Sâmbătă a fost o zi specială pentru comunitatea de instagrameri din Bucureşti, aceştia alăturându-se, prin evenimentul desfăşurat la Teatrul Naţional din Bucureşti,  instagramerilor din celelalte oraşe ale lumii.

Puteţi vizualiza fotografiile şi clipurile realizate la linkurile: 

https://instagram.com/explore/tags/viatalateatru/    https://instagram.com/explore/tags/wwim11ro/.

Comunicat al Teatrului Național „I. L. Caragiale” din București

instagrameri 2

instagrameri 3

Instagrameri 4

Instagrameri 5

Instagrameri 7

Instagrameri 6

Instagrameri 9

Instagrameri 10

Fotografii de Florin Ghioca. Sursa foto: Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București

logo revista teatrala radioVezi: arhiva rubricii Galerie foto

Arhiva Teatrul Național din București

costintuchilaGALERIE FOTO#viatalateatru,fotografii la teatrul national bucufresti,instagram,Instagramer,internet,teatrul național bucurești

Sâmbătă, 21 martie 2015, cu ocazia celui de-al 11-lea Instameet global organizat de Instagram la Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti, sălile şi foaierele, scenele, spaţiile expoziţionale, dar si culisele,  scările şi depozitele din spatele scenei au fost luate „în vizor” de peste 100 de tineri pasionaţi de fotografie şi utilizatori Instagram, care...