talk to the bomb godot teatru

Vineri, 30 ianuarie 2015, de la ora 19.00, spectacolul Talk to the Bomb de Rucsandra Pop, în regia lui Lala Misosniky, revine la Godot-Café Teatru din București (str. Blănari nr. 14), sala SubScenă, acum într-o nouă distribuție, cu Dan Lupu în rolul Voinicului. Regia: Lala Misosniky. Cu: Grațiela Bădescu, Alex Fifea și Dan Lupu. Grafică afiș: Alec Pop. Foto afiș: Manole Sava.

talk to the bomb afis

Talk to the Bomb este povestea unui triunghi amoros născut pe plaja din Vama Veche în vara lui 2001, dramatizarea uneia din miile de povești de dragoste care au început acolo, pe nisipul din Vamă. „Cineva să ne aducă vara înapoi” cântau OCS în 2001. Marele pariu al acestui spectacol este să aducă vara înapoi, să încălzească serile friguroase de iarnă ale spectatorilor cu o poveste de dragoste care ar fi putut să-i aibă ca protagoniști pe oricare dintre ei. Povestea Sașei (Grațiela Bădescu), a lui Alex (Alex Fifea) și a Voinicului (Dan Lupu) este obsedantă, ca o melodie tare ascultată repetat. Destinele celor trei se intersectează în umbra amenințătoare a unui 11 septembrie care încă nu s-a întâmplat. Și restul e literatură.

Talk to the Bomb este o poveste despre pierderea inocenței, despre maturizare, despre revelații care te agață seara la o bere și apoi te urmăresc ani întregi. Este un spectacol în care mizăm pe contopirea cu publicul”, spune Rucsandra Pop, autoarea textului. După Gărgăland, Oracol și Huevos congelados, acesta este al patrulea spectacol al scriitoarei, care se joacă pe scenele independente.

spectacol talk to the bomb

„O poveste de iubire contemporană, scrisă cu nerv și o intuiție psihologică ce se dezvăluie la fiecare replică, al cărei final este, în principiu, previzibil. Dar importante în acest context sunt abordarea și modul de raportare la public. Spectacolul este bine construit, bine interpretat, arată o față interesantă a dramaturgiei românești contemporane, este un exemplu de minimalism în cel mai pur și mai frumos sens al cuvântului”. – Monica Andronescu, Yorick.ro.

Talk to the Bomb este o producție Lorgean Theatre & Hydra Society, un proiect realizat cu finanţarea AFCN, în cadrul stagiunii „Se joacă cu casa deschisă”. Spectacolul a fost selectat la Festivalul Internaţional Fringe  de la Sibiu, la Festivalul Naţional de Teatru Independent Godot și la HomeFest.

Urmatoarea reprezentație: vineri 27 februarie 2015, la Godot-Café Teatru, sala SubScenă. Eventualele schimbări de program se vor anunța pe pagina facebook a spectacolului sau pe site-ul Hydra Society.

Preţul unui bilet: 20 de lei. Rezervări la numerele de telefon: 0736 414 244 sau 021 31 61 682. 

costintuchilaȘTIRIgodot cafe teatru,ruscandra pop,talk to the bomb,vama veche
Vineri, 30 ianuarie 2015, de la ora 19.00, spectacolul Talk to the Bomb de Rucsandra Pop, în regia lui Lala Misosniky, revine la Godot-Café Teatru din București (str. Blănari nr. 14), sala SubScenă, acum într-o nouă distribuție, cu Dan Lupu în rolul Voinicului. Regia: Lala Misosniky. Cu: Grațiela Bădescu,...