nepotu tamara buciuceanu

Luni, 31 august 2015, la ora 20.10, la TVR 2, Casa de producție a TVR a programat spectacolul Nepotu’ de Adrian Lustig, în regia lui  Horaţiu Mălăele. Cu: Tamara Buciuceanu-Botez, Şerban Pavlu. Muzica: George Marcu. Scenografia: Anca Marcu. Costume: Adriana Popa: Regia tv: Silviu Jicman.

Tamara-Buciuceanu-Serban-Pavlu

Un veritabil recital al actriţei Tamara Buciuceanu-Botez, secondată cu tact şi discreţie de Şerban Pavlu, sub semnul histrionismului inconfundabil al regizorului Horaţiu Mălăele.

Serban-Pavlu-Tamara-Buciuceanu

Tamara Buciuceanu-Botez și Șerban Pavlu în Nepotu’

Spectacolul preluat de la Teatrul de Comedie din București demonstrează că umorul de bună calitate poate şi trebuie să ţină piept acelor mostre de vulgaritate ce au invadat divertismentul de la noi şi de aiurea. „Robustă ca o locomotivă germană, puternică şi violentă ca bomba de la Los Alamos, mieroasă sau mieunată ca pisicile desenelor animate, frumoasă cât s-a putut, sperioasă şi piţigăiată, melancolică sau tandră ca filmele indiene, dansantă şi ţopăitoare, când cele de vârsta ei s-au vândut de mult resemnării, cântând în falset ca mine sau «pe bune» ca Frank Sinatra, imprevizibilă ca ziua de mâine, Tamara Buciuceanu este o imensă uzină plutitoare pe oceanul artelor atât de dramatice, o minune singulară, născută anume să ne uluiască.” – Horaţiu Mălăele.

Teatrul de televiziune este un proiect coordonat de Casa de producție a TVR şi difuzat pe TVR 2 în fiecare seară de luni, producător coordonator: András Demeter.

logo revista teatrala radio

Vezi: Arhiva rubricii Teatru TV 

Arhiva rubricii Cronica de teatru tv de Ani Bradea

costintuchilaTEATRU TVhorațiu mălăele,nepotu de adrian lustig,şerban pavlu,tamara buciuceanu,teatru tv,teatrul de comedie
Luni, 31 august 2015, la ora 20.10, la TVR 2, Casa de producție a TVR a programat spectacolul Nepotu’ de Adrian Lustig, în regia lui  Horaţiu Mălăele. Cu: Tamara Buciuceanu-Botez, Şerban Pavlu. Muzica: George Marcu. Scenografia: Anca Marcu. Costume: Adriana Popa: Regia tv: Silviu Jicman. Un veritabil recital al actriţei Tamara Buciuceanu-Botez,...