teatru in tvr

Programul „Teatru în TVR”, desfășurat în Grădina TVR, continuă și în acest weekend.

Sâmbătă, 8 iulie 2017, ora 11.00: ”Greierele și Furnica” de La Fontaine – Teatrul Coquette din București. Spectacol pentru copii cu: Ruxandra Bălașu și Celina Nițu. Scenografia: Daniel Divrician.

Greierele și Furnica, binecunoscuta fabulă, este povestită cu umor și cu istețime pentru cei mici. Greierele, foarte pasionat de muzica lui, nesocotește venirea iernii. Când dă de greu el va apela la strângătoarea Furnicuță Fifi, care îl va trece prin niște probe de hărnicie. Dar este Greierele chiar atât de leneș cum se spune, sau poate că „munca” lui este muzica? 
Un spectacol despre generozitate, prietenie și artă. 

Sâmbătă, 8 iulie 2017, ora 20.30: ”Treapta a noua” de Tom Ziegler – Teatrul Arte dell’Anima din București. Proiect coordonat de lect. univ. dr. Mihaela Beţiu și prof. univ. dr. Ștefania Cenean. Distribuţia: Cezara Munteanu (Melissa), Carla Mihai (Joanna), Andreea Mera (Tracy), Ioana Nicolae (Eleanor). Scenografie și costume: drd. Mihaela Popescu.

Imagine din spectacolul ”Treapta a noua”

Imagine din spectacolul ”Treapta a noua”

Piesa lui Tom Ziegler, ”Treapta a noua”, este povestea unei femei – Joanna McNeil – care s-a tratat în tot acest timp de alcoolism și care încearcă acum, cu ajutorul prietenei sale, Eleanor Houser, să repare răul pe care l-a făcut familiei sale din cauza dependenței de alcool. Acțiunea se desfășoară în ziua în care Melissa Wright, fiica sa de 16 ani, vine în vizită la mama sa, prima oară după abandon. De-a lungul celor câteva încercări de a-și recupera simpatia fetei, Joanna mai are parte și de câteva surprize, fie ele plăcute sau neplăcute, culminând cu apariția lui Tracy – o toxicomană adolescentă, ce vede în Joanna mama pe care ea nu a avut-o niciodată.

Duminică, 9 iulie 2017, ora 11.00: ”Aventurile Bunicuţei Julieta” – Teatru la Cinema. Spectacol pentru copii, realizat şi interpretat de actriţa Crina Zvobodă.

Un spectacol plin de umor, inedit si 100 % interactiv. Romeo Aluna si Bunicuţa Julieta le vor oferi copiilor o porţie zdravănă de râs. Atât copiii, cât şi părinţii, vor avea parte de o experienţă cu adevarat diferită și specială. Veniţi să vă bucuraţi de cel mai nou gen de divertisment de la noi din ţară – Ventrilocia
Spectacol de ventrilocie recomandat copiilor cu vârsta între 3 şi 14 ani.

Duminică, 9 iulie 2017, ora 20.30: ”Tinereţe fără bătrâneţe și viaţă fără de moarte”, după Petre Ispirescu – Teatrul Mașina De Vise. Regia: Dan Tudor. Cu: Florian Bala, Raluca Straia, Mirela Zaharia, Ramona Olteanu, Ștefan Iulian Fieraru, Adriana Dima.

Cine nu ar vrea tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte, măcar și pentru o seară? Cine nu ar vrea să se întoarcă la perioada când lucrurile erau mult mai lesne și viața era mai simplă? Cine nu își dorește să simtă din nou inocența copilăriei?

Vă invităm, cu mic (dar mai ales) cu mare, la vizionarea legendarei povești românești într-un cadru excelent: grădina Televiziunii Române!

Spectacolul spumos realizat de regizorul Dan Tudor și jucat de talentații săi actori va avea cu siguranța un impact major asupra tuturor vârstelor.

Accesul la spectacole se face prin achiziţionarea de bilete.

Biletele pot fi achiziţionate şi în zilele desfăşurării spectacolelor, cu o oră înaintea începerii reprezentaţiilor, de la casa mobilă amenajată la intrarea TVR din Calea Dorobanţilor nr. 191 (lângă Troiţă).

Rezervările pentru biletele la spectacolul dedicat copiilor ”Greierele şi Furnica”, prezentat de Teatrul Coquette, se pot face la numărul de telefon 0754990017, pe e-mail la rezervari@teatrulcoquette.ro şi se pot achiziționa online pornind de la adresa http://www.teatrulcoquette.ro/bilete-program-contact.html. Prețul unui bilet: 20 lei/persoană.

Pentru spectacolul dedicat adulţilor, dar şi adolescenţilor, propus de Teatrul Arte dell’ Anima, ”Treapta a noua”, biletele se pot rezerva la numărul de telefon 0733060033, prin e-mail la adresa teatru@artedellanima.ro sau pe pagina de facebook a Teatrului Arte dell’ Anima. Prețul biletelor: 22 de lei/adulţi, 15 lei/bilet redus pentru elevi, studenţi, pensionari.

Pentru spectacolul ”Aventurile bunicuţei Julieta” biletele pot fi rezervate la numărul de telefon 0310051620 şi achiziţionate de pe site-ul www.teatrulacinema.ro. Preţul biletelor este: 19 lei/bilet sau 19 lei pentru un adult şi un copil până în 5 ani. 

La spectacolul Teatrului Maşina de Vise, ”Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte”, biletele pot fi achiziţionate online de pe site-ul www.bilete.rohttps://www.bilete.ro/tinerete-fara-batranete-si-viata-fara-de-moarte/tinerete-fara-batranete-si-viata-fara-de-moarte-09-iul-2017/ la preţul de 27 lei/bilet pentru adulţi şi 17 lei/bilet pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Accesul se va face exclusiv prin zonele stabilite şi marcate de organizatori.

Rugăm spectatorii să respecte, pe durata reprezentaţiei, locurile desemnate în spaţiul de spectacol.

Comunicat al Casei de Producție a TVR

logo-revista-teatrala-radioVezi și: Arhiva rubricii Teatru TV 

Arhiva rubricii Cronica de teatru tv de Ani Bradea

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIAdriana Dima.,Andreea Mera (Tracy),Carla Mihai (Joanna),casa de producție a tvr,Celina Nițu,Cezara Munteanu (Melissa),dan tudor,Florian Bala,Ioana Nicolae (Eleanor),Mirela Zaharia,Raluca Straia,Ramona Olteanu,ruxandra bălașu,Ștefan Iulian Fieraru,teatrul arte dell anima,teatrul coquette,Tom Ziegler,Treapta a noua,Ventrilocia
Programul „Teatru în TVR”, desfășurat în Grădina TVR, continuă și în acest weekend. Sâmbătă, 8 iulie 2017, ora 11.00: ”Greierele și Furnica” de La Fontaine – Teatrul Coquette din București. Spectacol pentru copii cu: Ruxandra Bălașu și Celina Nițu. Scenografia: Daniel Divrician. Greierele și Furnica, binecunoscuta fabulă, este povestită cu...