teatru in tvr avioane de hartie

În cadrul stagiunii „Teatru în TVR”, duminică, 3 iulie 2016, la ora 20.30, în grădina TVR, este programat spectacolul UNATC cu Avioane de hârtie de Elise Wilk. Regia: Cristi Juncu. Licență, Actorie, clasa prof. univ. dr. Adrian Titieni. Distribuția: Lena: Flavia Hojda; Laura: Raphaela Lei; Andra: Ana Crețu; Miki: Răzvan Enciu; Alex: Andrei Bibire; Bobo: Vlad Basarabescu. Scenografia: Andreea Bădescu. Sunet: Diana David. Tehnician lumini: Ionuț Dumitrașcu.
Durată: 1 oră și 30 de minute.

afis avioane de hartie

Știați că:
– rujul e făcut din untură de câine?
– Donald Duck are sociofobie?
– Alain Delon incită la violență din umbra unui poster?
Despre foehnul din burta îndrăgostiților, omuleți verzi cu pălării, girafe fosforescente, hipopotami diabolici, magnetofoane și alte matrapazlâcuri adolescentine.

avioane de hartie

Imagine din spectacol

Rezervările de locuri se fac la adresa de e-mail: rezervari.unatc@gmail.com, până în ziua spectacolului, ora 14.00.
Invitațiile vor fi primite nominal, prin e-mail. Accesul la spectacol este permis doar pe baza invitației care trebuie prezentată la intrarea Pangrati, în format tipărit.

Salariaţii TVR, alături de însoţitori, beneficiază, în mod excepţional, în baza acordului încheiat de Televiziunea Română cu producătorii parteneri, de acces gratuit la spectacol, în limita locurilor disponibile.
Accesul în spaţiul de spectacol se va face în baza invitaţiilor, pe care salariaţii le pot ridica de la casa mobilă instalată, în zilele de spectacol, la intrarea Pangrati, între orele 19.30–20.30. În acest sens, puteţi face rezervări la adresa de email elena.martonos@tvr.ro.

LOGO RT CU CHENARVezi: arhiva Teatru în TVR

Arhiva rubricii Știri 

costintuchilaȘTIRIAvioane de hârtie,elise wilk,teatru in tvr,UNATC
În cadrul stagiunii „Teatru în TVR”, duminică, 3 iulie 2016, la ora 20.30, în grădina TVR, este programat spectacolul UNATC cu Avioane de hârtie de Elise Wilk. Regia: Cristi Juncu. Licență, Actorie, clasa prof. univ. dr. Adrian Titieni. Distribuția: Lena: Flavia Hojda; Laura: Raphaela Lei; Andra: Ana Crețu; Miki: Răzvan...