avanpremiera piatra din casa tvr

În 10 august 2017, aniversăm  60 de ani de Teatru Național de Televiziune. În așteptarea acelui moment, pe care îl dorim a fi o mare surpriză pentru iubitorii de teatru, joi, 27 iulie, la 20.30 și vineri, 28 iulie 2017, la ora 20.30, în Grădina TVR, la ”Teatru în TVR”, vă invităm să ne fiți alături la avanpremiera celei mai recente montări – producție proprie – realizată de Casa de Producție a TVR: ”Piatra din casă”, vodevil după Vasile Alecsandri și B. P. Hasdeu. Scenariul și regia: Constantin Dicu. Distribuția: Mihai Răzuș, Sever Bârzan, Carmen Movileanu, Corina Dănilă, Mihai Melinescu, Demeter András, Gabriela Valentir, Tudor Furdui, Claudia Nicolau, Cătălin Mireuță, Bogdan Ghițulescu.

PIATRA DIN CASA

Da, nu vi se pare. Sunt oameni pe care v-ați obișnuit să îi vedeți la televizor. De data aceasta, însă, îi puteţi vedea pe scenă în cea mai nouă montare a Casei de Producţie a TVR,  ”Piatra din casă”.

logo-mic-casa-de-productie-tvrBiletele sunt disponibile  pe https://www.mystage.ro/spectacole/piatra-din- casa-605 sau în ziua spectacolului la Casa de Bilete din curtea TVR (Calea Dorobanți nr. 191, sector 1, București).

Accesul se va face începând cu ora 19.30 prin intrarea TVR din Calea Dorobanţi.

Vă rugăm ca pe lângă biletul achiziționat să aveți la dumneavoastră și un act de  identitate, necesar intrării în incinta Televiziunii Române.

Comunicat al Casei de Producție a TVR

logo revista teatrala radioVezi și: Arhiva rubricii Teatru TV 

Arhiva rubricii Cronica de teatru TV de Ani Bradea

costintuchilaAVANPREMIERĂ60 de ani de Teatru Național de Televiziune,avanpremiera revista teatrala radio,b p hasdeu,Bogdan Ghițulescu,Carmen Movileanu,Cătălin Mireuță,Claudia Nicolau,constantin dicu,Corina Dănilă,demeter andras,Gabriela Valentir,Mihai Melinescu,Mihai Răzuş,Piatra din casă,Sever Bârzan,stagiunea teatru in tvr,teatru in tvr,Tudor Furdui,vasile alecsandri,vodevil
În 10 august 2017, aniversăm  60 de ani de Teatru Național de Televiziune. În așteptarea acelui moment, pe care îl dorim a fi o mare surpriză pentru iubitorii de teatru, joi, 27 iulie, la 20.30 și vineri, 28 iulie 2017, la ora 20.30, în Grădina TVR, la ”Teatru în...