stagiunea estivala varatic

Vara aceasta Palatele Brâncovenești primesc oaspeți din povești! Spațioasa curte a Palatului de la Mogoșoaia se transformă, timp de două luni, într-o oază de teatru și voie bună pentru întreaga familie, cu ocazia stagiunii estivale „VăraTic”.

Organizată de Teatrul „Ion Creangă” din București și Centrul Cultural Palatele Brâncovenești, stagiunea estivală „VăraTic” a debutat sâmbătă, 9 iulie 2016, cu spectacolul de teatru interactiv Cartierul poveștilor, o coproducție româno-israeliană care a transpus în curtea Palatului o mică lume de basm. Vecinii primitori i-au întâmpinat pe cei peste 100 de tineri musafiri care au participat la spectacol cu povești și aventuri palpitante, toate spuse și trăite în interiorul celor 5 căsuțe colorate.

pinguinii melomani

Pinguinii melomani

Surprizele din cadrul stagiunii estivale continuă la fiecare sfârșit VăraTic de săptămână, până pe 4 septembrie 2016. Astfel, în weekendul 16–17 iulie publicul este invitat să urmărească spectacolele Pinguinii melomani (sâmbătă, 16 iulie, ora 18.00) și De-a Micul Prinț (duminică, 17 iulie, ora 11.00).

Dedicate copiilor cu vârsta peste 3 ani, cele două producții aduc în atenția micuților spectatori o serie de aventuri nemaipomenite, care îi vor purta de la Polul Sud – spre care vor călători alături de simpaticii pinguini melomani – până în cosmos, pe Asteroidul B612, o mică planetă suficient de încăpătoare pentru câțiva vulcani (stinși), o floare și un Mic Prinț.

de-a Micil Prinț

De-a Micul Prinț

Cele două reprezentații se joacă în aer liber, pe scena amplasată de organizatori în curtea Palatelor Brâncovenești. Accesul la spectacole este gratuit.

Organizatori: Teatrul „Ion Creangă” și Centrul Cultural Palatele Brâncovenești.
Finanțator: Primăria Municipiului București.
Parteneri media: Blitz Tv, Itsy Bitsy, RFI România, București FM, RRC, Radio Clasic, Agerpres, Revista Parents, Șapte Seri, SmartWoman, Business Review, ArtLine, Iqool, Calendar evenimente, 9vrempărinți, GoKid, Copilul.ro, MacMacKids, Gradinițe.com, Grădinițe București, Calendarul copiilor, Clubul bebelușilor, Timpul cireșelor, MelcCodobelc
Partener monitorizare: mediaTRUST.

Comunicat al Teatrului „Ion Creangă” din București

LOGO RT CU CHENARVezi: arhiva Teatrul „Ion Creangă”

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRImicul prinț,palatele brancovenesti,pinguinii melomani,stagiune estivala teatrul ion creanga,teatru pentru copii,teatrul ion creanga
Vara aceasta Palatele Brâncovenești primesc oaspeți din povești! Spațioasa curte a Palatului de la Mogoșoaia se transformă, timp de două luni, într-o oază de teatru și voie bună pentru întreaga familie, cu ocazia stagiunii estivale „VăraTic”. Organizată de Teatrul „Ion Creangă” din București și Centrul Cultural Palatele Brâncovenești, stagiunea estivală...