stagiune de vara in culise

Stagiunea de vară a Teatrului În Culise 

Teatrul În Culise din București nu ia vacanță. Începând cu 6 iulie 2015, iubitorii de teatru sunt invitați să descopere atmosfera de poveste din incinta clubului La Scena – Calea Călărașilor nr. 55, pentru a se delecta cu cele mai bune producții În Culise.

clubul la scena bucuresti

Clubul La Scena

De câțiva ani, Teatrul În Culise încalcă o regulă generală a teatrelor și nu ia vacanță pe timpul verii, ci continuă să le ofere bucureștenilor posibilitatea de a se bucura de spectacole de teatru. Alegând un loc încărcat de poezia vieții de artist, stagiunea de vară În Culise se va desfășura în atmosfera relaxantă din La Scena, o casă cu terasă în care veți regăsi farmecul localurilor din Bucureștii de altădată. Foarte aproape de Piața Unirii, La Scena se situează la intersecția Calea Călărașilor cu strada Mântuleasa.

Imagineaza-ti-ca-esti-Dumnezeu

În programul lejer din această vară sunt incluse titluri care promit să vă facă serile frumoase prin umor de calitate și subiecte de actualitate, transformând fiecare ieșire în oraș într-o experiență memorabilă prin spectacolele: Imaginează-ți că ești Dumnezeu, Scrisori către Rita: The Show, Clinica sinucigașilor, Proștii sub clar de lună, Cum se duce totul dracu’, Ghengbeng, Să nu mă uiți sau Diamante și narcotice. În plus, stagiunea de vară În Culise oferă spectatorilor și seri de stand up comedy susținute de Mincu, Maria, Florin, Banciu și invitații lor sau seri cu intrare liberă, la spectacolele cursurilor de actorie Teen Media Academy: Povești despre tine, Audiția, Just about love sau Supermarket love.

Diamante-si-Narcotice-

Rezervările se fac la 0735 026 762, iar programul poate fi găsit pe www.inculise.ro.

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, Teatral.ro, OrașulM.eu, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, Cinemagia, Raftulcuidei.ro, CalendarEvenimente.ro, Port.ro, Urban.ro, Eva.ro.

logo revista teatrala radioAlte știri despre Teatrul În Culise

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIdiamante si narcotice,la scena,matei vișniec,stagiune de vara,stand-up comedy,teatrul în culise
Stagiunea de vară a Teatrului În Culise  Teatrul În Culise din București nu ia vacanță. Începând cu 6 iulie 2015, iubitorii de teatru sunt invitați să descopere atmosfera de poveste din incinta clubului La Scena – Calea Călărașilor nr. 55, pentru a se delecta cu cele mai bune producții În...