hotel-pm-tgst-festin-pe-bulevard

Spectacolul de teatru-dans Hotel PM, o producție a Teatrului German de Stat din Timișoara (TGST), se va juca în cadrul Festivalului Internațional de Teatru „FEST(in) pe Bulevard” luni, 17 octombrie 2016, la ora 21.00 în sala Teatrului Odeon București.

Festivalul Internațional de Teatru „FEST(in) pe Bulevard” a fost inițiat în 2013 de către Teatrul „Nottara”. Despre acest proiect, organizatorii declară: „În acești ani, festivalul a avut două secțiuni principale: una rezervată comediei, cealaltă dedicată crizelor de tot felul, care, de o bună bucată de vreme, fac parte din viața noastră cotidiană. În 2016, această a doua secțiune aduce în prim-plan crizele de familie.”

hotel-pm-tgst

Hotel PM. Sursa foto: TGST

Hotel PM a fost produs de Teatrul German în martie 2015, fiind conceput de coregrafa, dansatoarea și actrița Andrea Gavriliu. Acesteia i se alătură o echipă amplă de artiști: scenografia este semnată de Andreea Săndulescu, muzica este compusă de Mihai Dobre, cu participarea lui Alex Pop, iar proiecțiile video sunt creația lui Daniel Păun. Distribuția îi reunește pe actorii-performeri Olga Török, Konstantin Keidel, Isolde Cobeț, Daniela Török, Radu Vulpe și Horia Săvescu.

Hotel PM aduce pe scenă întâmplările absurde si neașteptate ce au loc într-o cameră de hotel: musafirii hotelului descoperă spațiul prin dans, explorând decorul cu toate elementele lui, camera de hotel devenind astfel un spațiu simbolic, în care trăirile umane sunt caricaturizate. Spectacolul reunește diferite mijloace artistice, precum dansul, muzica electronică, scenografia și proiecțiile video, creând astfel un proiect complex, ce are ca scop deconstrucția unor stereotipuri.

Andreea Andrei
Secretar PR al Teatrului German de Stat din Timișoara

logo-revista-teatrala-radioVezi și: Andrea Gavriliu: „«Hotel PM», un hotel cu clienți trăzniți”, interviu realizat de Raluca Rădulescu

Arhiva Teatrul German de Stat din Timișoara 

Arhiva rubricii Festivaluri

costintuchilaFESTIVALURIandrea gavriliu,hotel pm,teatrul german de stat timișoara,tgst
Spectacolul de teatru-dans Hotel PM, o producție a Teatrului German de Stat din Timișoara (TGST), se va juca în cadrul Festivalului Internațional de Teatru „FEST(in) pe Bulevard” luni, 17 octombrie 2016, la ora 21.00 în sala Teatrului Odeon București. Festivalul Internațional de Teatru „FEST(in) pe Bulevard” a fost inițiat în 2013 de...