lumea-lui-paparin-teatrul-ion-creanga-vasile-manta

Teatrul „Ion Creangă” din București revine pe scena Festivalului „Teatru, Stradă și Copil” cu două dintre cele mai îndrăgite spectacole din repertoriu: Un lup, o capră și trei iezi, adaptare în cheie modernă a binecunoscutei povești Capra cu trei iezi de Ion Creangă, și Lumea lui Paparin, o comedie care invită publicul să descopere o lume plină de mister și aventuri în compania fantasticului inventator Paparin. Cele două spectacole vor avea loc în Parcul Herăstrău din București (Intrarea Piața Charles de Gaulle), în teatrul-cort special amenajat de Teatrul de animație „Țăndărică”, cu sprijinul Primăriei Municipiului București.

un lup o capra si trei iezi

Un lup, o capră și trei iezi de Monica Patriciu după Ion Creangă, regia: Cornel Todea
Duminică, 31 august 2014, ora 18.00

Folosind procedeul de teatru în teatru, povestea clasică se întâlneşte cu lumea modernă, iar copiii se transformă în asistenţii Povestitorului, scena devenind un loc de joacă pentru imaginația micilor spectatori. Lupul îşi cântă partitura pe ritm dance, Iezii fac primii paşi în premergător, Capra merge pe trotinetă, iar Fierarul foloseşte un instrumentar modern de subţiere a glasului. Oare finalul poveştii poate fi schimbat?

lumea-lui-paparin-regia-vasile-manta

Lumea lui Paparin de Carmen Dominte, regia: Vasile Manta
Joi, 4 septembrie 2014, ora 11.00

Energicul Tamino, care visează o lume fără colțuri, și Alteia, fetița cu geamantanul plin de întrebări, se pregătesc pentru o călătorie care îi va purta – fără să știe – spre aceeași destinație: universul unui mare şi misterios inventator. Iar pentru a ajunge acolo tot ce trebuie să facă este să composteze… pelerina magică potrivită. Citiți mai multe despre spectacolul „Lumea lui Paparin” aici.

Biletele se pot achiziționa în rețeaua Eventim, online, pe site-ul www.eventim.ro, și în rețeaua magazinelor partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Librăriile Cărturești și Humanitas. Totodată, biletele vor fi disponibile înainte de spectacol și la punctul mobil de vânzare amplasat la intrarea în Teatrul-cort din Parcul Herăstrău (Intrarea Piața Charles de Gaulle).

Pentru mai multe informații despre spectacole, puteți accesa site-ul: http://teatrulioncreanga.us7.list-manage.com/track/click?u=de7bd2ed732b9b5b4862ad1b0&id=5bbb81f5c4&e=ddb59c26c1.

costintuchilaFESTIVALURIfestival teatru pentru copii,herastrau,ion creangă,lumea lui paparin,vasile manta
Teatrul „Ion Creangă” din București revine pe scena Festivalului „Teatru, Stradă și Copil” cu două dintre cele mai îndrăgite spectacole din repertoriu: Un lup, o capră și trei iezi, adaptare în cheie modernă a binecunoscutei povești Capra cu trei iezi de Ion Creangă, și Lumea lui Paparin, o comedie care invită publicul...