teatrul-masca-spectacol-zidul

După succesul de care s-a bucurat în luna august a acestui an, la „Night of the Festivals”, pe malul Tamisei, cu o serie de reprezentații ce au atras zeci de mii de spectatori, Teatrul Masca din București revine la Londra, miercuri, 7 decembrie 2016, pentru a evolua pentru prima dată în spațiul teatral al ICR Londra, de curând creat pentru a găzdui, în regim permanent, monodrame sau spectacole de dimensiuni mai mici. Spectacolul Teatrului Masca va începe la ora 19.00.

premera-zidul-statui-vivante-masca

Originala trupă bucureșteană va prezenta Zidul, un spectacol de gest care istorisește prin tablouri vivante o mare iubire nevoită să treacă prin cele mai dificile încercări. Prinşi în nemiloasa îmbrăţişare a Zidului, viaţa celor doi protagoniști devine o continuă încercare de evadare, de salvare. Spectacolul este regizat de Mihai Mălaimare și îi are în distribuţie pe Cristina Panait şi Eugen Fetescu, scenografia e semnată de Remus Alexandru Gabor, muzica de Răzvan Alexandru Diaconu și coregrafia de Mirela Simniceanu.

zidul-teatrul-masca

Imagini din spectacolul Zidul. Sursa foto: Teatrul Masca

Fondat de marele actor Mihai Mălaimare, Teatrul Masca este singurul teatru de gest, pantomimă şi expresie corporală din România, o instituție de spectacol admirată peste tot în lume, ale cărei montări impresionează atât în cadrul clasic al sălii de teatru, cât şi în spații publice (piețe, parcuri, stații de metrou) și neconvenționale.

Evenimentul londonez este organizat în parteneriat de Primăria Municipiului București şi Institutul Cultural Român din Londra.                  

Pentru mai multe detalii despre eveniment, vă invităm să vizitați www.icr-london.co.uk și https://www.facebook.com/ICRLondon/

Comunicat al Institutului Cultural Român de la Londra

logo-revista-teatrala-radio3Vezi: Arhiva Teatrul Masca

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIicr londra,mihai mălaimare,teatrul masca,zidul teatrul masca
După succesul de care s-a bucurat în luna august a acestui an, la „Night of the Festivals”, pe malul Tamisei, cu o serie de reprezentații ce au atras zeci de mii de spectatori, Teatrul Masca din București revine la Londra, miercuri, 7 decembrie 2016, pentru a evolua pentru prima...