teatrul mignon de vara

Începând cu data de 21 august 2015, Teatrul Mignon din București își va muta spectacolele în aer liber pe strada Mătăsari nr. 32-34, sub sigla Teatrul Mignon de Vară, în grădina unei case ce va servi drept spațiu neconvențional destinat artei dramatice și nu numai.

Din programul ce se va întinde până la finalul lunii septembrie, amintim spectacolele Iubitafizica by Lightwave Theatre, Moftul român cu Lari Giorgescu, Venus și Adonis cu Valentina Zaharia, în regia Ioanei Petre și Cabaretul cuvintelor în regia lui Alexandru Nagy.

moftul-roman-lari-giorgescu

Teatrul Mignon vă propune (program în curs de actualizare):

21 august, ora 21.00: Iubitafizica by Lightwave Theatre (spectacol de păpuși în mărime naturală pentru oameni mari)
22 august, ora 21.00: Moftul român (One Man Show cu Lari Giorgescu)
24  august, ora 21.00: Cine iubește? (regia Liliana Cîmpeanu)
25 august, ora 21.00: Cheia succesului (One Woman Show cu Raluca Botez)
26 august, ora 21.00: Lunatici (spectacol pentru copii și adulți)
28 august, ora 21.00: Venus și Adonis (cu Valentina Zaharia, regia: Ioana Petre)
30 august, ora 21.00: Trupa Impro (show de improvizație)
04 septembrie, ora 21.00: Reflection by Lightwave Theatre (spectacol non-verbal cu păpuși în mărime naturală pentru oameni mari)
12 septembrie, ora 21.00: Cabaretul cuvintelor (regia: Alexandru Nagy)
13 septembrie, ora 21.00: Cheia succesului (One Woman Show cu Raluca Botez).

Detaliile spectacolelor pot fi gasite aici: http.//teatrulmignon.ro/program/

Lari-Giorgescu

Lari Giorgescu în Moftul român

„Spațiile neconvenționale sunt cele mai potrivite pentru spectacolele Lightwave Theatre, o companie independentă de teatru vizual cu păpuși în mărime naturală pentru oameni mari, iar Teatrul Mignon de Vară îndeplinește toate cerințele noastre.” – Petru Stratulat, PR Lightwave Theatre.

„Mignon în aer liber este cea mai bună variantă pentru a te bucura de teatru în aer liber, într-un loc intim și răcoros, în inima orașului, în teatrul de vară inaugurat anul acesta în timpul festivalului urban Femei pe Mătăsari.” – Alexandru Nagy, regizor Cabaretul cuvintelor.

Cabaretul cuvintelor

Cabaretul cuvintelor

„Mignon de Vară este precum o adiere de vânt pe o vreme caniculară. Teatru de calitate făcut de  oameni de calitate într-un loc de calitate. Și vara, Mignon e același. Bună dispoziție și bun gust.” –  Liliana Cîmpeanu, regizor Cine iubește?.

„Aștept cu nerăbdare Mignon de Vară. Am șansa să vă arăt care este Cheia succesului și asta datorită Teatrului Mignon, căruia îi mulțumesc. Sunteți curioși să aflați mai multe? Vă aștept pe Mătăsari 32-34.” – Raluca Botez, Cheia succesului.

Bilete: 30 lei
Rezervări: 0730 497 942 / contact@teatrulmignon.ro
Pentru mai multe informații puteți apela nr. de telefon 0740 067 505 (Petru Stratulat, PR Teatrul Mignon.

Lari Giorgescu în Moftul român la Teatrul Mignon, Hotnews.ro

 logo centenar-caragiale-site-creat-in-2012Vezi: Doamnelor și domnilor, Moftul român!, cronică de teatru de Costin Tuchilă, „Centenar Caragiale”

logo revista teatrala radio Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIalexandru nagy,caragiale,cheia succesului,costin tuchilă,lari giorgescu,mignon,moftul român,teatrul mignon de vara,venus si adonis

Începând cu data de 21 august 2015, Teatrul Mignon din București își va muta spectacolele în aer liber pe strada Mătăsari nr. 32-34, sub sigla Teatrul Mignon de Vară, în grădina unei case ce va servi drept spațiu neconvențional destinat artei dramatice și nu numai. Din programul ce se va...