teatrul national pentru copii

Duminică 14 iunie 2015, de la ora 11.00, în Sala Media a Teatrului Național „I. L. Caragiale” din București, Teatrul Naţional pentru Copii a programat un eveniment pentru a marca închiderea stagiunii la Teatrul Naţional din Bucureşti şi începutul vacanţei de vară.

Eroi din povesti marian ralea

Copiii sunt invitaţi să fie eroi din poveşti, să vină costumaţi, pentru ca, împreună cu actorii Teatrului Naţional pentru Copii, şi călăuziţi de ei, să intre în lumea fascinantă a poveştilor.

Marian Râlea, binecunoscut ca Magician al Poveştilor, iniţiatorul acestui minunat proiect destinat celor mai mici dintre spectatori, Teatrul Naţional pentru Copii – care a împlinit 14 ani în duminica Floriilor, ne-a asigurat că şi pe perioada verii proiectul va continua. În Bucureşti şi în ţară, vor avea loc spectacole în aer liber, întâlniri şi multe alte evenimente surpriză. Până când vom reveni cu noi veşti de vacanţă, vă invităm la teatru  duminică dimineaţă, pregătiţi de sărbătoare, în Sala Media, unde va suna clopoţelul pentru… recreaţia cea mare a poveştilor!

Comunicat al Teatrului Național „I. L. Caragiale” din București

logo revista teatrala radioAlte știri despre Teatrul Național pentru Copii

Arhiva Teatrul Național din București

 

costintuchilaȘTIRIeroi din povești,magicianul poveștilor,marian râlea,teatrul național bucurești,teatrul național pentru copii,tnb

Duminică 14 iunie 2015, de la ora 11.00, în Sala Media a Teatrului Național „I. L. Caragiale” din București, Teatrul Naţional pentru Copii a programat un eveniment pentru a marca închiderea stagiunii la Teatrul Naţional din Bucureşti şi începutul vacanţei de vară. Copiii sunt invitaţi să fie eroi din poveşti, să...